Kategoriat
Kotimaa

Kielletyt sotakuvat julkisiksi

(KOLLAA) Puolustusvoimien tähän saakka salassa pitämät sotakuvat tulevat julkisiksi. Talvi- ja jatkosodassa otettujen kuvien salauspäätös umpeutuu tänään, eikä nykyinen lainsäädäntö anna mahdollisuutta jatkaa salausta. Kuvia on kaikkiaan kolmisen sataa.
Nyt sota-arkistoon siirtyvät kuvat näyttävät sodan aiemmin pääasiassa ulkopoliittista syistä vaietut kasvot. Osin kuvat on pidetty salassa myös kunnioituksesta omaisia kohtaan. Kuvissa suomalaissotilaat pääasiassa harjoittavat sodomiaa korsussa, harjoittavat sodomiaa juoksuhaudassa ja homoilevat päämajan kulmalla. Tutkijat kiistelevät siitä, katseliko marsalkka Mannerheim himokasta touhua ikkunasta.

Vastuu siirtyy
tiedotusvälineille

Kuvien julkistamisen jälkeen jää tiedotusvälineiden harkittavaksi, kuinka rajuja kuvia ne haluavat julkaista. Puolustusvoimien toive on, että ainakin ne suuseksilähikuvat, joissa toisen osapuolen kasvot ovat selvästi tunnistettavissa jätettäisiin julkaisematta. Samoin kuvat, joissa venäläisiin sotavankeihin yhdytään takaapäin joukolla tulisi mieluusti jättää rauhaan.
Niin sanotut ”kauhukuvat” nousivat julkisuuteen viimeksi muutama vuosi sitten, kun internetiin pääsi päämajan salaiseksi julistama kuvasarja ”Jees, noukippa se saippua, mortti, sanoi sotamies Ryhmy.” Nyt julkaistut kuvat johtanevat Karjalan palauttamiseen.

32 vastausta aiheeseen “Kielletyt sotakuvat julkisiksi”

Jopa vänrikki Stoolin tarinoihin on luvassa uutta paljastavaa kuvamateriaalia, eiköhän nyt rupea pilttejä kiinnostamaan äidinkielen ja historian tunnit.

Entäs ne hevoset, viattomat, nehän ne joutuivat myös kärsimään tästä mielivallasta?
”Olkaa hiljaa”, kuittasi luutnantti S. Odomia.

Juhani Urja on anagrammi nimestä Jaju Hanuri. Tukekaa paikallisia veteraanejanne ostamalla joululehti, siinäkin saattaa olla mehukkaita fallosotoksia!

Luotettavien lähteiden mukaan toisen maailmansodan aikana tällaista harrastettiin ainoastaan partiolaisten kesken. Vaadin täten Lehden oikaisevan artikkelin välittömästi.

Salatuista kuvista paljastuu mm. ettei Mannerheim ollutkaan ihan yli kolmimetrinen ja että suomalainen sotilas tarvitsi usein yli kaksi nyrkiniskua murtautuessaan läpi neuvostopanssarin kyljestä. Kuvat myös kyseenalaistavat Suomen itäisen rajan Beringinsalmella. Neuvostopropagandan väärentämien kuvien julkaisu on aiheuttanut vouhkaamista isäntäpitäjissä, nutipäissä ja Rajamäessä.

Palsamoiduista historiankirjoista käy ilmi että myös Suomessa oli Proteesikomppania, joka imi mehut vihollisesta.

Odotan innolla, veteraanien omaa poikakalenteria ja videoitua aikuisviihdeversiota esille nousteista asioista. Ei pidä myöskään unohtaa lottien omia ’sairaanhoitajaleikkejä’.

Luin koko jutun kolme kertaa eri päivinä, mutta taika ei rauennut. Ei naurattanut kertaakaan. Mitä helevettiä?

Useat ihmiset saattavat erehtyä osumaan tällekin sivulle etsiessään todellisia suuseksikuvia Marsalkka Mannerheimista ja hänen urheista sodomiittitaistelijoistaan.
Kyllä tästä Juhani Ikonen saa adressin aikaan. Käykääpä nyt ensin allekirjoittamassa se edellinen.

(Tukkiluoto) Ruotsin poliisi ilmoitti tänään löytäneensä Olof Palmen käyttämän aseen. Erikoistutkija Pelle Svensson varmisti, etttä kyseessä on sama ase jota käytettiin hirvijahdissa Skånessa 1984. Poliisin mukaan on erittäin todennäköistä, että Olof Palme itse ampui tällä aseella kohti hirveä. Hirvi ei ole toistaiseksi myöntänyt kuulusteluissa mitään. Ase löytyi skånelaisen metsästysmajan seinältä. Diskuteeraus asian ympärillä ja liepeillä jatkuu Ruotsin mediassa vielä pitkään, arvioivat asiantuntijat.

Nyt jäi kokonaan vielä paljastamatta venäläissotilaiden kannibaali-seksiaktit, lottien s/m-henkiset silpomisleikit ja paskansyönti balalaikan soidessa. Uraa!

Olipa mielenkiintoista nähdä, että Suomessakin on vielä pyhiä asioita. Näyttää siltä, että Suomi sodassa teemasta puhuminen halventavasti ei vieläkään tunnu kaikille sopivan. ”Ei mitään hauskaa” ”Ei naurata” ”Huono” jne. Annapa olla jos kyseessä olisikin ollut Ruotsin armeijassa tapahtunutta. Kyllä silloin olisi naurattanut.
Hupaisaa. Kiitos paljon toimitukselle tästä jutusta, mutta pitäkää varanne, tämä on nationalistinen maa.

Öö…joo…noh, vaikka ollaan nationalisteja, niin homoilu on aika kulunut aihe ja toisaalta myös Lehden ilmestymisen mahdollisuus saattaa ehkä liittyä enemmän -44 torjuntavoittoihin, kuin paavin pikkuhousuihin. Pus pus vaan kaikille.

Kyllä se on pojat niin että homoilu on aina hauskaa, ja siihen pitää aina liittää jotenkin armeija, uskonto, isänmaa tai vasemmistoradikaalien spermaiset parrat.

journalisti: ehkä Lehtikin voisi olla olemassa vaikka -44 torjunnat olisikin menneet vähän heikommin? Baltian maatkin alkavat olla aika hyvässä jamassa. Neuvostoliittoahan ei ole enää olemassa kuten sivistyneenä journalistina varmasti tiedät. Puspus!
Ja Urjalle kiitos hauskasta tekstistä!

Mutta koska homoilu on kuulemma vain miesten hommaa, se ei mielestäni sovi tasa-arvoiseen yhteiskuntaan.
Naisille tasavertainen oikeus homoilla, myös halutessaan miesten kanssa. Mutta silloinhan se ei kuulemma sitten olekaan enää muka aitoa homoilua. Oppiä ikä kaikki.
Terkkui kaikil ! =)

Spermaisista parroista puheenollen. Vaikka tämä uutinen ei ollutkaan kovin hauska, niin tarjosi se ainakin yhdelle lukijalleen, Pets-Matterille iloa, kirjoituksestaan päätellen ihan henkiseen orgasmiin asti, todennäköisesti jopa aktuaaliseen.
Kiitos Lehdelle viihdyttävistä uutisista, mutta varokaa: tämä maa on täynnä idiootteja.

Haha, aika hyvä.
Ottakaapi suomipojjat iisimmin, pitää sitä nyt pystyä kaikelle nauraan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhä useampi nuori haluaa mediahuoraksi

(HELSINKI) Yhä useampi nuori haluaa työskennellä tulevaisuudessa mediahuorana. Asia käy ilmi Suomen Opinto-ohjaajien liiton tekemästä "Prostituoitu vai autovaras...mihin kykyni todellisuudessa...

Close