Kategoriat
Ulkomaat

Palmen murha-ase ehkä löydetty

(TUKHOLMA) Ruotsin poliisi uskoo löytäneensä 20 vuoden etsintöjen jälkeen Ruotsin entisen pääministerin Olof Palmen murha-aseen. Tarkempia lausuntoja aiheesta ei kuitenkaan vielä anneta ennen teknisten tutkimusten tuloksia.
Lehden saamien tietojen mukaan poliisi uskoo murha-aseen olevan Adolf Fredrikin kirkon pihamaalta löydetty suuri graniittilaatta. Laattaan on kaiverrettu Palmen nimi sekä syntymä- ja kuolinpäivät, mikä herätti poliisin epäilykset.
Vaihtoehtoinen tutkintalinja selvittää myös mahdollisuutta, että murha-ase olisi örebrolaisen omakotitalon piharakennuksesta löytynyt moottorisaha.
Olof Palme ammuttiin Tukholman keskustassa 28. helmikuuta vuonna 1986.

35 vastausta aiheeseen “Palmen murha-ase ehkä löydetty”

Hahhah voi noita ruotsalaisia poliiseja, toivottavasti saavat mysteerin pian selvitettyä! Tämä oli hyvä, taattua Lehti-laatua!

Enemmän kuin Olof Palmen tisseistä tai ruotsalaisista poliiseista pidän kommentoinnista. Mainittu.

Puolet EU-kansalaisista ei tajua Palmen murha-asekeskustelun vaaraa sikiölle
Puolet eurooppalaisista ajattelee, että vain liiallinen altistuminen Palmen murha-asekeskustelulle voi vahingoittaa sikiötä. Turvallista alarajaa ei kuitenkaan ole. Syntymää edeltävä altistuminen voi vaikuttaa monella tavalla: oireet vaihtelevat sisäkorvan kehityshäiriöistä pakkoliikkeisiin. Äidille taas keskustelu voi aiheuttaa dementian.

Ruotsin poliisi on täysin väärillä jäljillä, mutta Lehti urhean Adolf Stalinin johdolla onnistui selvittämään mysteerin.
[copy]… entisen pääministerin Olof Palmen murha-aseen…[/paste].
Koska murha-ase näinollen oli Palmen oma, on enemmän kuin todennäköistä, että hän tappoi itse itsensä.

Allaoleva on lainaus Iltasanomien internet -sivuilta:
”- Tiedämme, että Mockfjärdin postiryöstössä käytetty ase heitettiin Taalainmaalla sijaitsevaan järveen lokakuussa 1983. Mutta sen jälkeen emme tiedä aseen kohtalosta mitään, komisario Stig Edqvist totesi.
Tällä hän kuittasi ihmettelyt sen teorian logiikasta, että ase olisi ensin käyty onkimassa ylös järvestä. Sitten sillä olisi ammuttu Palme hengiltä Tukholmassa, ja teon jälkeen revolveri olisi kiikutettu takaisin saman järven pohjaan.”
Olof Palme ammuttiin 1986.
Lukekaa koko juttu, se on hulvaton:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1272893

Allaoleva on lainaus Iltasanomien internet -sivuilta:
“- Tiedämme, että Mockfjärdin postiryöstössä käytetty ase heitettiin Taalainmaalla sijaitsevaan järveen lokakuussa 1983. Mutta sen jälkeen emme tiedä aseen kohtalosta mitään, komisario Stig Edqvist totesi.
Tällä hän kuittasi ihmettelyt sen teorian logiikasta, että ase olisi ensin käyty onkimassa ylös järvestä. Sitten sillä olisi ammuttu Palme hengiltä Tukholmassa, ja teon jälkeen revolveri olisi kiikutettu takaisin saman järven pohjaan.”
Olof Palme ammuttiin 1986.
Lukekaa koko juttu, se on hulvaton:

Eikös tämä ase millä Olof ammuttiin ollut sama jolla Anna Lindh puukotettiin. Näin muistan jostain lukeneeni.

Lemmikkigerbiilini Olof Palme voi onneksi ihan hyvin. Siitä tulisi Ruåtsille hyvä päänimisteri.

Vahvistamattomat tiedot kertovat, että Palmen murha-aseeksi on paljastumassa samainen minkki, jota Ruotsin armeija epäili 90-luvulla venäläiseksi sukellusveneeksi.

Ruotsin poliisin löytämä ase on nyt todistettu olleen sama millä Eugen Schauman ampui Bobrikovin. Tarinan mukaan hän heitti sen tähän samaiseen järveen josta myöhemmin sen poimi Lee Harvey Oswald, joka ampui sillä John F. Kennedyn ja heitti sen takaisin Mockfjärdiin. Sieltä sen haki seuraavana Petri Gerdt ja räjäytti itsensä ja 6 muuta Myyrmannissa. Tämän jälkeen hän vei aseen takaisin kyseiseen järveen.
Myös Anna Lindhin ruumiista löytyneistä jäljistä päätellen on Ruotsin poliisin mukaan ollut kyseessä samainen ase.
Huhujen mukaan myös Adolf Hitler päätti päivänsä tällä kyseisellä aseella. Tämän jälkeen se tarinan mukan kiikutettiin takaisin Mockfjärdiin Führerin määräyksestä.

Lisäksi uusimmat tutkimukset ovat paljastaneet aseen olevan myös osallinen Kaarle XII murhaan, joka tapahtui vuonna 1718 lähellä Mockfjärdiä.

Samaa asetta käytettiin myös joukkotuhoaseena Irakissa, josta se toimitettiin Ruotsiin ja heitettiin Mockfjärdiin hyvissä ajoin ennen YK:n asetarkastajien vierailua.

Mainilan laukaukset ammuttiin myös samaisella aseella.
Seuraavaksi sillä tullaan ampumaan San Fransiscossa kohtalokas laukaus joka käynnistää suuren maanjäristyksen, sen jälkeen ase kulkeutuu Antarktikselle ja yksi ainoa laukaus rymäyttää mereen niin suuren jäävuoren että syntyvä tsunamiaalto huuhtoo Etelä-Amerikan eteläkärjen mereen. Jättimeteoriitin uhatessa maapalloa Bruce Willis lähetetään ampumaan meteoriittiin halkeama, ja niin maapallo pelastuu. Tässä yhteydessä ase lipsahtaa hanskasta ja tippuu meteoriitin jämien mukana maahan ja tietenkin sinne Taalainmaalla sijaitsevaan järveen. Nahkakotelo vähän vahingoittuu, mutta ihmease jää jemmaan kunnes se löydetään juuri ennen ulkoavaruuden olioiden invaasiota, ja taas se pelasta maapallon.

Itseasiassa Aatami ampui juuri tuolla samaisella aseella sen käärmeen joka antoi kohtalokkaita vinkkejä Eevalle.

Älä tee itsemurhaa Palmen murha-aseella -kampanjasta saatu hyviä tuloksia Ruotsissa
(DN) Ruotsin sosiaali- ja terveysministeriön itsemurhien ehkäisykampajan on vähentänyt Palmen murha-aseella tehtyjä itsemurhia jopa 50 prosenttia. Kampanjassa vedottiin muun muassa hankaluuteen sukeltaa ensin ase järven pohjasta. ”Itsemurhan voi tehdä helpomminkin, ihan omassa kotona”, kertoo tiedottaja Alf Håkans.
Myös Mockfjärdin mökkiläiset olivat jo ihan kyllästyneitä saunarantoihinsa päivittäin ajautuviin ruumiisiin.

Aatamia tuo laukaus ei kuitenkaan pelastanut, koska käärme oli jo ehtinyt kilauttaa yläkerran kaverille ja sekä Aatami että Eeva äänestettiin ulos paratiisista.
Ilmeisesti myös Jeesus H. Kristus ristiinnaulittiin tähän samaiseen aseeseen, sillä siitä on huhujen mukaan löytynyt Pilatuksen sormenjäljet.

Murhatutkimus on hyödytön. Jos Olof Palme eläisi vielä, hän olisi jo kuollut vanhuuteen.

Joku kansanvillitsijä tosiaan perimätiedon mukaan on naulattu ristille roikkumaan juuri tuolla aseella. Mutta monentenako luomiskertomuksen päivänä se ase luotiin? Itse vaikkaan että vääristelemätön versio olisi ’Alussa jumala loi taivaan ja maan sekä revolverin joka tulisi näyttelemään suurta osaa ihmiskunnan historiassa’.
Todellisuudessa kyseessä on Vorlonien salajuoni, ja ase on syntynyt alkuräjähdyksessä ensimmäisenä hadronisena massana. Oikeasti ruotsalaiset ovat ihastuksissaan aina kun ase putkahtaa esiin Taalainmaan järven pohjaan sijoitetusta
singulariteetista.

Mullekin kerran tarjottiin samaa asetta, mutta kieltäydyin ja menin sivariksi. Kutsuntatilaisuuden kapiainen tosin vihjasi, että voisin käydä sillä ampumassa vaikka Anneli Jäätteenmäen, mutta päätin hoidella Anskun rauhanomaisin keinoin, vuotamalla tietoja julkisuuteen.
Huhutaan muuten, että Dan Vinci Brownin seuraava ParasSelleri – kirja kertoo myyttisestä Olof Palmen murha-aseesta. Juoni lyhyesti: Robert Langdon kutsutaan hätiin selvittelemään murhaa yhdessä Olof Palmen huikean kauniin tyttären kanssa. Langon pääsee selville mursuviiksisten ruotsinsuomalaisten volvomiesten salaseurasta, ja lopuks se saa sen naisen, eikä naistakaan enää harmita iskän kuolema, kun Robert on niin viisas ja voimakas.

Nyt ymmärrän todella historian kulun, nyt tiedän miten ihmiskunnan historia on todella edennyt! Ei muuta kuin kirjoittamaan koko länsimaisen historiankäsityksen mullistavaa kirjaa, joka tullaan vielä tuntemaan Raamatun veroisena maailmanselityksenä.

Tietääkseni poliisi ei vielä ole täydellisesti selvittänyt, oliko järvessä havaittu esine Olof Palmen murhaamiseen käytetty tylppä esine vaiko neuvostoliittolainen sukellusvene.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kielletyt sotakuvat julkisiksi

(KOLLAA) Puolustusvoimien tähän saakka salassa pitämät sotakuvat tulevat julkisiksi. Talvi- ja jatkosodassa otettujen kuvien salauspäätös umpeutuu tänään, eikä nykyinen lainsäädäntö...

Close