Kategoriat
Muut

Puolustusvoimat tiedottaa

Rannikkotykistö ampuu Etelä-Helsinkiä lauantaina 25. marraskuuta kello 7–11 ja 14–19. Vaarallinen alue ulottuu Katajanokalta Lauttasaareen.
130 millimetrin tykkien ammukset saattavat tappaa ja haavoittaa alueen väestöä. Myös ammuntojen painevaikutus voi tuntua alueella.

14 vastausta aiheeseen “Puolustusvoimat tiedottaa”

Onko taas kyse tuosta Bobrikovin-Kennedyn-Palmen murha-aseesta? Ei mikää ihme, että se on onnistunut jo niin monta merkkimiestä surmaamaan, kun siinä on noin leveä piippu.

Jotta tapahtumaa voitaisiin näyttää televisiossa, tulee jokaiseen ammukseen olla piirretty ympyrä, jonka keskellä on pilkku. Silikonipehmusteen kiinnittäminen kranaatin kärkeen voidaan myös laskea.

Hmph.. Mitäs tässä nyt oli kummaa? Pohjankankaan ampuma-alueen ammunnoissa on vuosikaudet muistettu lähettää muutama murkula silloin tällöin lähikylien asukkaiden iloksi. Suoraan kotiin toimitettuna. Ja 155 millisiä, vittu.

PV myös lunastaa koko Helsingin rannikkoseudut harjoitusalueeksi. Persusteluissa totevat, ettei koko maasta löysy yhtä hyviä harrastusalueita. Alueet pakkolunastetaan pv:n määrittelemään ”markkinahintaan”, jonka jälkeen alueelle on pääsy ankarasti kielletty.

Kaikki viittaa siihen, että Porkkala on sittenkin vielä neuvostojoukkojen hallussa. Nyt perkele kaivetaan haudoista vuonna nelkytneljä kätketyt tussarit ja lähdetään ajaan ryssää ulos. Se saatanan kaljupää judoka kuolee ekana.

Joko saa nousta? menikö jo?
onko toi jonku pää?
huh, oma oli.

”Nyt perkele kaivetaan haudoista vuonna nelkytneljä kätketyt tussarit ja lähdetään ajaan ryssää ulos.”
Kaivetaan ylös myös rintamakarkurit, niin armeija saa kunnollista ainesta nykyisten nyhveröiden tilalle.

Kolmosen chatin juontaja luki tuota päivämäärällä 5.12. Huh?
Lehteä siteerataan aina – tosin väärin. 100:ssa oli lainaus: ”poliisi haluaa oman hakkausvideon.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Palmen murha-ase ehkä löydetty

(TUKHOLMA) Ruotsin poliisi uskoo löytäneensä 20 vuoden etsintöjen jälkeen Ruotsin entisen pääministerin Olof Palmen murha-aseen. Tarkempia lausuntoja aiheesta ei kuitenkaan...

Close