Kategoriat
Kotimaa

Poliisi tahtoo oman potkimisvideon

Poliisijohto: ”Ei tässä sentään mitään homoja mekään olla!”
(KONTULA) Suomen poliisi harkitsee oman väkivaltavideon julkaisemista. Aiemmin viikolla julkaistiin jo vartijoiden video, jossa piestään ihmistä. Video on saanut valtaisan huomion, eikä tilaisuutta haluta päästää käsistä.
”Tarkoituksena on esitellä poliisin raa´an väkivaltaista puolta kaikille mielenilmauksia tulevaisuudessa suunnitteleville” kertoo ylikomisario G-mies Phil Decker:

”Nykyään kun vähän joka saatanan hippi luulee voivansa huuella.”

Vartijavideo
täysi yllätys

Poliisin ylin johto ja sisäministeriö häkeltyivät täysin kun julkisuuteen tuli video, jossa kaksi vartijaa pahoinpitelee miestä ostoskeskuksessa. Molemmat tahot ovat yhtyneet aiemmin yleiseen käsitykseen, jonka mukaan vartijat turvautuvat voimankäyttöön vain ja ainoastaan äärimmäisissä tilanteissa.
”Enpä ole kyllä kuullut ikinä, että vartija olisi käyttäytynyt turhaan väkivaltaisesti, tai muutoin toiminut harkitsemattomasti. Kyllä ihan tuli tämä puskan takaa” summaa sisäministeriön erikoiskansliapäällikkö G-mies Jerry Cotton poliisijohdon järkyttyneet tunnot.
Poliisijohto vakuuttaakin, että seuraavan mielenosoituksen tullen poliisi osoittaa, että kykenee vielä vartijoita huomattavasti turhempaan, jopa täysin provosoimattomaan väkivaltaan.

22 vastausta aiheeseen “Poliisi tahtoo oman potkimisvideon”

Poliisiopiston valmistujaisbileissä tällainen tehdään joka vuosi. Kurssin hikipinkopriimus puetaan eläin/ympäristö/greenpeace-aktivistiksi ja muut suorittavat kurssin viimeisen pakollisen käytännön kokeen. Samalla kaikkien inhokki saa ansionsa mukaan.

Älä syö humehia. Raptori: tulevat tänne sotkemaan meidän ajopuuteorian. Vuosi oli 1991. Nikke T kommentoi.

JuFo III, mikä ihmeen ajopuute ori? Jos orilla on ajon puute, sitä pitää juoksuttaa!

Itseasiassa nyt näyttäisi siltä, että sekä Jufo III että MC Nikke T ovat tässä tapauksessa oikeita vastauksia. Kappaleessaan Ihminen ei voi elää vetämättä MC Nikke T sanaili: Kyl mä vedän mitä vaa. Raptorin tuotoksessa Älä syö humehia Jufo III totesi ykskantaan: Mää verän ihan mitä vaan!

Kyllä polliisilla pittää, perhana vieköö, olla aotomoattihaolikot tuollaste hippien kurriil laittamiseksi, saatana!

Vartijoiden toiminta on ollut oikein mitoitettua ja kaikinpuolin potentiaaliseen uhkaan suhteutettua. En näe aihetta kritiikkiin.

”kertoo ylikomisario G-mies Phil Decker”
HAhahah 😀
Tää on oikeesti nii loistava!

Kyseinen vartija taisi olla Relukerhon jäsen. Ettei peräti varainhoitaja Ei-Henrik Ibsenin lanko.

(NYKORSNÄSBY) Lehti-lehden toimitus todellakin moderoi viestit, vaikka sitä ei aina välttämättä harjaantumattoman lukijan silmä huomakaan. Gallupeja teettävä yrityksemme testasi Lehden Lukijain Palstan moderoituvuutta, ja hyvinhän tuo pelasi. Kiitos teille!

Sais niille poliiseille antaa kumiluodit ja vapaus ampua välittömästi kun mielenosoitus muuttuu joksikin muuksi!

”Lehti-erikoistarjous – 2500-, 5000- ja 10000 kpl:n painoksissa hintaetu 31.12. asti!”
Saisinko joulunumeroa aattoillaksi 10000 kpl, kiitos. Maksan ruumiinosalla.

”…Turvallisuusalan yrityksen FSP-Securityn toimitusjohtaja Petri Miettinen vakuuttaa, että tarpeeton väkivalta ja sivullisten ahdistelu kuuluu yrityksen yleisiin toimintatapoihin, vaikka yrityksen vartijoita ei olekaan vielä saatu vastuuseen teoistaan…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ahtisaari vahvoilla Finlandia-veikkauksissa

Presidentti Martti Ahtisaarella uskotaan olevan hyvät mahdollisuudet voittaa tämän vuoden kirjallisuuden Finlandia-palkinto. ”Ahtisaaren uudenvuodenpuheet, erityisesti vuosina 1995 ja 1996, toivat...

Close