Kategoriat
Kulttuuri Politiikka

Ahtisaari vahvoilla Finlandia-veikkauksissa

Presidentti Martti Ahtisaarella uskotaan olevan hyvät mahdollisuudet voittaa tämän vuoden kirjallisuuden Finlandia-palkinto.
”Ahtisaaren uudenvuodenpuheet, erityisesti vuosina 1995 ja 1996, toivat täysin uusia sävyjä suomalaiseen poliittiseen proosaan. Presidenttinä ollessaan hän ei olisi voinut palkintoa saada, mutta nyt hänen asemansa on vahvistunut vuosi vuodelta”, analysoi koko Suomen kansa Helsingin Sanomien Unto Hämäläisen suulla.
Finlandia-ehdokkaat julkistetaan perjantaina 16.11. ja palkinto jaetaan 7.12. Ahtisaaren Crisis Management Initiative -järjestön toimistolta on kerrottu, että mikäli Ahtisaari ennakkoveikkauksista poiketen ei saa Finlandiaa, on hänellä jo katkeroitunut puheenvuoro valmiiksi kirjoitettuna.

8 vastausta aiheeseen “Ahtisaari vahvoilla Finlandia-veikkauksissa”

”Minä en havittele presidenttiyttä, haluan vain sen mikä minulle kuuluu”, tokaisi ex-presidenttikahvilanpitäjä ZZ Niinistö paluumatkallaan Khao lakiin kysymään itsensä ja poikiensa pelastajilta, mihin ne jättivät poikien pipot.

Aiempana piti olla: ”om att knulla”.
Saattaahan se Martti Oiva Kalevi saada ainakin joulunpyhiksi Finlandia Vodka -pullon. Jos ei kukaan suostu sitä lahjoittamaan niin paskat, minä maksan omistani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Toimittajajonot kriittisissä mitoissa Vaalimaalla

(VAALIMAA) Yhä pitenevät toimittajajonot ovat tukkineet liikennettä valtatie 7:llä Vaalimaan raja-aseman läheisyydessä. Syynä ruuhkiin on se, että kaikki toimittajat haluavat...

Close