Kategoriat
Kotimaa

Toimittajajonot kriittisissä mitoissa Vaalimaalla

(VAALIMAA) Yhä pitenevät toimittajajonot ovat tukkineet liikennettä valtatie 7:llä Vaalimaan raja-aseman läheisyydessä. Syynä ruuhkiin on se, että kaikki toimittajat haluavat päästä haastattelemaan viipurilaista rekkakuski Arkadi Alkovia, joka tunnetaan erityisen näpäköiden lausuntojen antajana.
”Täällä on tällä hetkellä toimittajia noin kolmenkymmenen kilometrin jono. Kaikki ovat vaatineet päästä haastattelemaan Arkadia vielä tämän päivän aikana sen uhalla, että tekevät muussa tapauksessa useita häväistysjuttuja Suomen rajavartiolaitoksen ja tullin toiminnasta”, kertoo Vaalimaan raja-aseman päällikkö Leevi Matteus.
Pitkä jonotus on kuumentanut tunteita toimittajakunnan keskuudessa. Ylen, MTV3:n ja Nelosen televisiotoimittajat antoivat yhteisen julkilausuman, jossa he vaativat etuoikeutta Alkovin haastatteluihin sillä perusteella, että Alkovin ”hassu naama” pääsee parhaiten oikeuksiinsa televisiossa.
”Ettekö te tiedä, kuka minä olen? Minulla on pressikortti!”, kiljui aika vitun moni jonottaja.

8 vastausta aiheeseen “Toimittajajonot kriittisissä mitoissa Vaalimaalla”

Bapchi my baby bourbon street bourbon street bourbon street bapchi my baby
t. nimim. ”Kauris -74”
PS. Foto ois kiva

Tiesittekö, että Bourbon Streetin sanoituksen on laatinut Jim Pembroke? Ei se ole tosin hänen vikansa, jos Remu laulaa päin vittua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kristalliyön tapahtumat kauhistuttavat yhä Timo Sarpanevaa

(AAVASAKSA) Vuonna 1938 Saksaa hallinnut natsipuolue masinoi pogromin, jossa juutalaisten kimppuun käytiin väkivaltaisesti ja suurin osa Saksan synagogista tuhottiin. Myös...

Close