Kategoriat
Politiikka Sähkeet

YK:n päivän vietosta päätös YK:lta ehkä vielä viikonloppuna

(NEW YORK) YK saattaa päästä sopuun päätöslauselmastaan YK:n päivän vietosta vielä viikonlopun mittaan, kertovat virkamieslähteet. Korkeissa YK-viroissa olevat lähteet vakuuttavat, että lähentymistä on tapahtunut.
Yhdysvallat on luvannut ainakin maksaa osansa lantringeista, mikäli saa lopuksi imeskellä boolin sitruunat. Lisäksi Ranska on tiettävästi jo ryhtynyt leikkaamaan patonkeja yhdessä useiden pienempien maiden kanssa. Virallisen ilmoituksen mukaan päätölauselmaa käsitellään kuitenkin seuraavan kerran vasta ensi viikolla.

5 vastausta aiheeseen “YK:n päivän vietosta päätös YK:lta ehkä vielä viikonloppuna”

Nimettömänä pysytellyt sisäpiirilähde kertoi että YK:n päivän jatkoilla tullee olemaan edustettuna tissejä suurimmasta osasta YK:n jäsenvaltioista.

Pihkovasta on saatu edullisesti juomat, ja ennennäkemättömät bileet voivat alkaa.

Lehti 20 vuoden kuluttua:
YK saattaa päästä sopuun päätöslauselmastaan YK:n päivän vietosta vielä viikonlopun mittaan, kertovat virkamieslähteet. Korkeissa YK-viroissa olevat lähteet vakuuttavat, että lähentymistä on tapahtunut.
Yhdysvallat on luvannut ainakin maksaa osansa lantringeista, mikäli saa lopuksi imeskellä boolin sitruunat. Lisäksi Ranska on tiettävästi jo ryhtynyt leikkaamaan patonkeja yhdessä useiden pienempien maiden kanssa. Virallisen ilmoituksen mukaan päätölauselmaa käsitellään kuitenkin seuraavan kerran vasta ensi viikolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pääesikunta: Suomalaisturvaajaa kohti ampumisella kunnioitettiin perinteitä

(KABUL) Suomalaisen rauhanturvaajan joutuminen omien tulittamaksi pohjoisessa Afganistanissa kunnioitti pääesikunnan tiedotteen mukaan "kauniilla tavalla sotahistoriamme perinteitä". Tiedotteen mukaan aseistautuneen oman...

Close