Kategoriat
Ulkomaat

Ruotsin demareille kriisiapua

Ruotsissa on perustettu useita kriisiapua antavia hoitopisteitä sosiaalidemokraateille, jotka ovat yhä shokissa valtiopäivävaalissa kokemastaan tappiosta. Vaalitulos on jo aiheuttanut huomattavan piikin alkoholismi- ja itsemurhatilastoihin. Kokoomuspuolueen Fredrik Reinfeldtin nimittämisen pääministeriksi uskotaan aiheuttavan uusia ongelmia.
”Enemmistöhallitus? Va i satans är de…?”, päivitteli Olof Palmen haudalle kokoontunut demaripuolueen johtokaarti.

2 vastausta aiheeseen “Ruotsin demareille kriisiapua”

Kylläpä oli paska juttu tämä. Ei hymyilytä edes, vaikka sentään ruåttalaisia pilkataan. Tasoa vaadin ma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
SM-liiga poisti kaikki esteet jeesustelulta

(ILMALA) Jääkiekon SM-liigan hallitus on päättänyt määrätä välittömästi aloitettavaksi kaikenlaisen jeesustelun ja moralisoinnin tiistai-illan Jokerit-HIFK-ottelusta. Hallituksen mukaan jokaisen kynnelle kykenevän...

Close