Kategoriat
Kotimaa

Poliisi etsii kahta ohjaajan pahoinpitelystä

(HELSINKI) Elokuvaohjaaja Olli Saarela mukiloitiin pahoin kotinsa edustalla tänään. Poliisi etsii teosta apäiltynä kahta useista väkivallanteoista aiemmin tuomittua keski-ikäistä miestä. Päällekarkauksen syyksi arvellaan aiemmin viikolla alkanutta sanaharkkaa.
Viranomaiset kaipaavat yleisön apua miesten tavoittamiseen. Miehistä toinen on poliisin mukaan ”onneton, iso, kaljupäinen, akkamainen jätkä” ja toinen eduskunnan puhemies ja entinen puoluejohtaja. Molemmat miehet liikkuvat usein Helsingin Kampin keskuksen tietämissä ja ovat arvaamattomia, etenkin päihtyneinä vallasta. Poliisi kaipaa heitä tälläkin hetkellä myös useista muista, lähinnä omaisuusrikoksista.
Valtiovarainministeri Eero Heinäluoma ei omien sanojensa mukaan liity asiaan millään muotoa. Hän pitääkin asiaa omalta osaltaan loppuunkäsiteltynä.
”Minun osaltani tämä on ihan riittävä”, kommentoi Heinäluoma, kun tapaus nousi puheenaiheeksi SDP:n eduskuntaryhmän kokouksessa.

13 vastausta aiheeseen “Poliisi etsii kahta ohjaajan pahoinpitelystä”

Nuorisobarometri: Kaksi kolmasosaa nuorista on kehitysvammaisia. 1 900:sta haastatellusta yli 65 prosenttia uskoi satuolentoihin, mutta vain hieman yli 40 prosenttia piti itseään idiootteina. Kehitysvammaisuus vaikutti selvästi nuorten tiedekäsityksiin. Tärkeimpinä ominaisuuksina nuoret pitävät ostovoimaa ja halua olla kyseenalaistamatta asioita. Ne ovat tärkeämpiä kuin tiedon kriittinen arviointi ja uuden tiedon tavoitteleminen.

Tutkimusten mukaan kaksi kolmasosaa vaavi-paaveista kokee eksistentiaalisen ahdistuksen katoavan parhaiten puhkomalla päästään kaksi silmää. Yksi kolmasosa näki parhaana ratkaisuna epistemologisen ajattelun rajoittamisen lukion fysiikan oppimäärään. Vapaa-ajattelijoiden pastori Bart Simpson kommentoi tutkimuksen tuloksia: ”Vapaa-ajattelu tarkoittaa sitä, että uskovaiset ovat tyhmiä. Ja kirkko on tyhmä. Onneksi vapaa-ajattelijat ovat järkeviä ja kivoja.”

Juuri saamamme tiedon mukaan pahoinpidelty olisi syyllistynyt nk. ”urosuhitteluun”, jolloin läski kaljupää katsoi parhaaksi lyödä häntä rautakangella polvilumpioon.
”Tosi mies osaa myös pyytää anteeksi”, myhäili läski kaljupää (sd.) tarjotessaan Ilta-Sanomien toimittajille munkkikahveja eduskuntatalossa.

Perheväkivalta on vaikea ja vaiettu asia. Väkivaltaiset naiset jäävät usein vaille ansaitsemaansa huomiota. Tällöin julkisuuskuvaa täytyy pönkittää keinotekoisella mediahuomiolla.

Ohjaaja Saarela on ohjannut mm. Rölli-elokuvan ja niin muodoin on ollut tähän asti väleissä satuolentojen kanssa.

Ja sitten vielä Hjallistakin huitaistaan päähän ravintolassa! Lyöjä oli tähdännyt nyrkillään Hjalliksen leukaan, mutta isku meni ohi ja osui otsaan.

Mikä vika on Tanja Saarelan tisseissä? Tämän kokin ruokahalua ne vain lisäävät. Kiittämättömät ruojat, eivät osaa tissejäkään enää arvostaa. Kamalia nuo nykyajan nuoret!

Hjallista kyllakin yritettiin lyoda korvaan, mutta kohteen oltua liian pieni, osuma aleni yhden pisteen tasolle. Massiivinen leuka olisi ollut vain 0. 65 pistettä. Selon laskiopin mukaan.
(Sorry ääkkösten puuttumisesta).

Demokraattisessa naapurimaassamme kyllä osataan valikoida se totuus, joka halutaan kuulla. Ne totuudet, jotka on liian arkaluontoisia, hoidetaan päiviltä lyijyllä ja sopivasti sijoitetuilla räjähteillä. Helppo on FSB:n ja Putinin pestä kätensä koko hommasta, kun hyvin voideltu mafia hoitaa likaiset työt.
”Otshen harashoo”, myhäili tyytyväisyyttään Tsaariksi esittäytynyt kalju judoka, joka tunnetaan myös Venäjän presidenttinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruotsin demareille kriisiapua

Ruotsissa on perustettu useita kriisiapua antavia hoitopisteitä sosiaalidemokraateille, jotka ovat yhä shokissa valtiopäivävaalissa kokemastaan tappiosta. Vaalitulos on jo aiheuttanut huomattavan...

Close