Kategoriat
Ulkomaat

Pohjois-Korea suoritti onnistuneen riisinkeittokokeen

(KILJU) Pohjois-Korea ilmoitti tehneensä onnistuneen riisinkeittokokeen varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa. Koe suoritettiin kansalainen Kimin keittiössä, eikä siitä Pohjois-Korean mukaan aiheutunut vaaraa lähiympäristölle. Virallisten lähteiden mukaan maa keitti riisiä nyt onnistuneesti ensimmäisen kerran, mutta monet epäviralliset tahot ovat epäilleet tietoa.
”Kyllä se vaan fakta on, että ei ole paljon riisiä aiemmin keitelty. Ehkä puoluejohdon kesken on vähän maisteltu hanhenmaksapalleroiden ja ihmislihan kylkiäisinä”, kommentoi itserakas johtaja Kim Jong-Il vatsaansa hieroen.
Myös alemmilta tahoilta vahvistetaan, että tapaus oli ensimmäinen laatuaan.
”Ei ole riisiä keitelty ei. Tarkemmin ajatellen, mikä ihmeen riisi?” kyselivät Mariah Careytakin ilahduttavan laihat tavalliset kansalaiset.

7 vastausta aiheeseen “Pohjois-Korea suoritti onnistuneen riisinkeittokokeen”

Riisinkeittokoe on tuomittu maailmalla laajasti. Riisinkeittokoe havaittiin mammografeilla myös Suomessa, mutta magnitudin vähäisyys on antanut jo aihetta epäilyihin, onko Pohjois-Korea sittenkin keittänyt vain kattilallisen perunoita riisin sijasta.

Nato liittymässä Hellsingin Sanomiin.
Jo pitkään liittymistä kuikuillut Nato aiotaan todennäköisesti
liittää HS:n. Pohjois Atlannin Sanomalehtiliitto seuraa tapahtumia.

Jahas, Pohjois-Koreasta onkin syytä puhua melkoisena riisipesäkkeenä.

YK:n turvallisuusneuvosto vaati sekavassa lausunnossaan Pohjois-Koreaa palaamaan kuuden maan välisiin neuvotteluihin. Se ei kuitenkaan kertonut, mitkä nämä maat ovat.

”Ugh! Mars on räjäytettävä, niin saamme uuden punaisen auringon”, totesi suuri päällikkö Kim Jong-Il tiipiistään käsin. Loppuuko P-Koreassa nyt kiinankaalin syönti? No ei kai nyt sentään tuossa jäntevien vegaanien maassa, jossa johtajakin on täysi vihannes!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Venäjällä juhlittiin sananvapautta

(MOSKVA OBLAST) Venäjällä on juhlittu näyttävästi sananvapautta tänä viikonloppuna. Ympäri federaation on järjestetty juhlallisuuksia, joissa on paikalliseen tapaan ammuskeltu ilmaan...

Close