Kategoriat
Kotimaa Talous

Markkinat ottivat hedelmöityshoitopäätöksen vastaan rauhallisesti

(HELSINKI) Rahamarkkinoilla ja pörssissä eduskunnan päätös sallia hedelmöityshoidot kokoomusta ja keskustapuoluetta äänestäville heteropariskunnille, luterilaisen kirkon jäsenille ja yksin eläville kristillisdemokraateille otettiin vastaan rauhallisesti.
Pörssi jatkoi perjantaina varovaista nousuaan lähinnä Nokian vanavedessä. Vaihtokärjessä Metso otti pientä takapakkia eilisen nousun jälkeen. Öljyn ja kaasun hinnassa ei tapahtunut merkittäviä muutoksia. Alan keskusliiton mukaan epävarmuus markkinoilla jatkuu edelleen, vaikka rauhoittuikin hieman äänestyspäätöksen selvittyä.
Eduskuntatalon edessä järjestettyjä mielenosoituksia lukuun ottamatta eduskunnan päätös sallia hedelmöityshoidot kokoomusta ja keskustapuoluetta äänestäville heteropariskunnille, luterilaisen kirkon jäsenille ja yksin eläville kristillisdemokraateille on otettu koko maassa vastaan tyynesti. Alkuperäisveikkailuissa sallivan linjan pelättiin johtavan muun muassa Niilin kuivumiseen, verenvuotoihin, sammakkojen valtausyrityksiin ja syöpäläisten, sääskien, paarmojen, karjaruton, ankarien paiseiden, rakeiden, heinäsirkkojen ja lopulta kolmen päivän täydellisien pimeyksien voimakkaaseen lisääntymiseen.

4 vastausta aiheeseen “Markkinat ottivat hedelmöityshoitopäätöksen vastaan rauhallisesti”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Salliva linja voitti eduskunnan hedelmöityshoitoäänestyksessä

(HELSINKI) Kokoomusta ja keskustapuoluetta äänestävät heteropariskunnat, luterilaisen kirkon jäsenet ja yksin elävät kristillisdemokraatit voivat vastaisuudessakin saada hedelmöityshoitoja Suomessa. Eduskunta ratkaisi...

Close