Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Salliva linja voitti eduskunnan hedelmöityshoitoäänestyksessä

(HELSINKI) Kokoomusta ja keskustapuoluetta äänestävät heteropariskunnat, luterilaisen kirkon jäsenet ja yksin elävät kristillisdemokraatit voivat vastaisuudessakin saada hedelmöityshoitoja Suomessa. Eduskunta ratkaisi kiistellyn kysymyksen perjantain äänestyksessä selvin lukemin 105-83.
Sallivan linjan kannattajat riemuitsivat tuloksen selvittyä ja ylistivät suomalaisen yhteiskunnan vapaamielisyyttä. Eduskunnan eteen kokoontuneet polvirukoilijat puolestaan ilmaisivat surumielisyytensä päätöksen johdosta.
”On vaara, että nyt muodostuu lisää näitä tällaisia niin sanottuja porvarillisesti ajattelevia normiheteropariskuntia. Ja jokainenhan tietää, mitä siitä seuraa. Kyllä perheessä täytyy olla isän malli”, painotti polvirukoilija Harri-Kari Jaskari-Häkämies.

2 vastausta aiheeseen “Salliva linja voitti eduskunnan hedelmöityshoitoäänestyksessä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Martti Ahtisaari voitti kaikki Nobelit

(TUKHOLMA - OSLO) Kaikki tämänvuotiset Nobel-palkinnot myönnettiin presidentti Martti Ahtisaarelle. Ahtisaari sai niin lääketieteen, kemian, fysiikan, taloustieteen, kirjallisuuden kuin rauhan...

Close