Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Opiskelijat vaativat hallituksen eroa

Julkisuuteen vuotanut tallenne syöksi pääkaupungin sekasortoon
(HELSINKI) Helsingin Uuden ylioppilastalon (Osakuntatalo) edustalle eilisiltana kokoontunut noin puolenkymmenen opiskelijan joukko vaati kovaäänisesti hallitusta eroamaan. Pääasiassa vaatteisiin pukeutunut mellakoitsijajoukkio lähti liikkeelle Pukinmäestä, josta he lähijunalla kulkivat päärautatien edustalle ja sieltä edelleen osakuntatalon eteen. Väkijoukko kritisoi keskinäisissä keskusteluissaan hallituksen toimia kovaan sävyy:
”Kuka vittu sä olet? Älä tule liki!”, kommentoi yksi tilaisuuden järjestäjistä ilmeisesti hallituksen toimintaa.
Ainakin kahdella mielenosoittajista nähtiin samankaltaisia olutpulloja, joilla mellakkapoliisia heitettiin vajaan kahden viikon takaisissa väkivaltaisuuksissa läheisen Postitalon edustalla.

Hallitus jäi kiinni valehtelusta

Syynä opiskelijoiden kasvavaan tyytymättömyyteen on hallituksen sisäpiiristä viime viikolla eduskunnalle vuotaneen asiakirjan (”budjettiesitys”) paljastamat tiedot. Hallituspuolueet ovat vaalipuheissaan ja jopa hallitusohjelmassaan luvanneet kohentaa opiskelijoiden ”opintososiaalista asemaa” siten, että täysipäiväinen opiskelu kävisi mahdolliseksi. Eduskunnalle vuotaneessa ”budjettiesityksessä” opintotukeen käytettäviä rahoja kuitenkin esitetään supistettavaksi hieman.
”No vittu, miten niin? Kannustusta luvattiin ja kannustusta tulee. Loputkin rahat pois, saatana. Ja neljä ja puoli vuotta on aikaa saada ne maisterin paperit pihalle tai pannaan [valtiosihteeri Raimo] Sailas nyrkkiraiskaamaan teitä vitun hippejä ja kommunisteja perseeseen!”, kommentoi iltaoppikoulupohjalta valtion raha-asioita hoiteleva valtiovarainministeri Eero Heinäluoma. ”Vittu itsekään ole mitään kouluja käyny ja näin fiksu olen. BRÖMM! BRÖMM!”.

12 vastausta aiheeseen “Opiskelijat vaativat hallituksen eroa”

Puoli kymmentä? Olutpulloja?
Onko merkkejä kansainvälisistä toiminamalleista? Kauheea kun tuo nuoriso tahtoo politiikkaan sekaantua.

Valehtelu ei mennyt täysin ennakkosuunnitelmien mukaisesti, koska jäimme kiinni. Asia tullaan selvittämään. Tarvittaessa edustajien koulutuksen parantamiseen kiinnitetään huomiota.

Enemmän kuin valtiontaloutta, arvostan ylioppiluutta. Ja tämä oikein kirjoittaja ja yhdys sana asian tuntija lähtee ostamaan olutta koko oppositiolle.

Politiikka ( demokratiassa ) ON VALEHTELUA kansan parhaaksi.
Diktatuurissa se on valehtelua diktaattorin eduksi.
Voi Voi !
Menipäs vakavaksi.
Supo kertoo lisää…

Luemme poliitikkojen, virkamiesten ja muiden kylähullujen ”ajatukset” heidän nukkuessa.
Jos haluat varmistaa , ettei ajatuksiasi lueta, älä nuku.
Supon tiedotus

Minä olin eilen puoli kymmenen maissa juonut jo enemmän kuin puolenkymmentä olupulloa. Ne olivat aivan samannäköisiä kuin siellä miekkarissa aikanaan. Mistä niitä nuorisokin aina saa käsiinsä? Kaupastako? Elkää naurattako!

Panettelua tuo ettei nukkua saa. Yritetään pelotella itsenäisiä ajattelioita.
Kyllä se foliohattu riittää ajatuksenlukemisen estämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti 911 vuotta sitten: Paavin puhe loukkasi muslimeja

Paavi Urbanus II Clermontissa pitämä puhe koettiin hyökkäyksenä muslimimaailmaa vastaan (JERUSALEM) Ainakin 40 000 muslimin on raportoitu kuolleen kaksipäiväisessä verilöylyssä...

Close