Kategoriat
Ulkomaat

Yhdysvalloissa sopu terrorilaista

(VALKOISEN TALON KELLARI) Presidentti George W. Bush ja häntä kritisoineet republikaanisenaattorit saavuttivat torstaina yhteisymmärryksen kiistellyssä lakiehdotuksessa, joka sallii kovat otteet terrorismista epäiltyjen ulkomaalaisten kuulusteluissa.
”Presidentti Bush järjesti John McCainille ja muille dissidenttisenaattoreille tutustumiskäynnin Abu Ghraibin vankilaan. Siellä heillä on ollut tilaisuus tutustua yleisimmin käytössä oleviin kuulustelumetodeihin, eikä valituksia ole sen jälkeen pahemmin kuulunut”, kertoi Valkoisen talon tiedottaja Captain America.
”Sellainen käsitys minulla on, että McCain ei enää peukaloaan alaspäin osoittele”, lisäsi Bush itse poikamaiseen tapaansa.
YK:n ihmisoikeusasiantuntijoiden mukaan lakiehdotus rikkoo Geneven sopimuksia sotavankien kohtelusta. Bushin mukaan ongelma on ratkaistavissa.
”Missä se Geneve on? Minä voin tästä soittaa Euroopan joukkojemme komentajalle.”

6 vastausta aiheeseen “Yhdysvalloissa sopu terrorilaista”

”Nämä ovat pahoja miehiä, jotka haluavat vahingoittaa meidän elintapaamme, meidän vapauttamme. Ja heidät tuodaan oikeuden eteen, jonka jälkeen heidät teloitetaan. Meillä Teksasissa on sanonta ’wanted dead or alive'”, kommentoi Bush republikaanisenaattoreita ja haukkui samalla myös joka ikisen demokraatin, pikkupuolueista puhumattakaan.

Tässä kai yritetään jotenkin ironisoida terrorismin vastaista sotaa. Minusta se on kuitenkin mennyt täysin ennakkosuunnitelmien mukaan ja ansaitsee täyden tunnustuksen ja kiitoksen.

”Ihmiset, jotka vihaavat vapautta, tuskin vastustavat meidän kuulustelumenetelmiämme. Minä ainakin pidän niistä, tai siis niiden katselemisesta”, hekumoi Maailman Persidentti G.W.Bush hetkeä ennen spontaania ejakulaatiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Opiskelijat vaativat hallituksen eroa

Julkisuuteen vuotanut tallenne syöksi pääkaupungin sekasortoon (HELSINKI) Helsingin Uuden ylioppilastalon (Osakuntatalo) edustalle eilisiltana kokoontunut noin puolenkymmenen opiskelijan joukko vaati kovaäänisesti...

Close