Kategoriat
Kotimaa

Kaskeala lyhentäisi siviilipalvelusta

(PÄÄESIKUNTA) Puolustusvoimain komentaja, amiraali Juhani Kaskeala kannattaa siviilipalveluksen lyhentämistä. Hänen mukaansa siviilipalveluksen pitäisi palvella yhteiskuntamme turvallisuuden vahvistamista.
”Luultavasti sopivin kesto siviilipalvelukselle olisi noin kolme päivää”, Kaskeala totesi. ”Siinä ajassa kurittominkin liimaletti oppii polkemaan miinoja, kun koulutus on tarpeeksi tehokasta.”
Kaskealan mukaan siviilipalvelusmiesten rooli suomalaisessa yhteiskunnassa on korvaamattoman arvokas.
”Suomessa on hyvin vähän maahanmuuttajia, ja romaniväestön osuuskin on mitättömän pieni. Siviilipalvelusmiehet tarjoavat kaikille suomalaisille hyvän kohteen ivalle, pilkanteolle ja pahoinpitelyille.”

11 vastausta aiheeseen “Kaskeala lyhentäisi siviilipalvelusta”

On tietysti huolehdittava siitä, että mikäli siviilipalvelusaikaa lähdetään lailla lyhentämään, niin pitää siviilipalvelusmiehiä samalla vastaavasti penkissä pidentää. Vain tällä ehdolla, ja muuten ei tuumaakaan. PS. Onko vanikka katoamassa päiväkotiemme ruokavaliosta?

Tää juttu oli oikeasti huikean hyvä, ehdottomasti parasta Lehteä! Kiitos!

Luotettava Lähde tiesi kertoa, että siviilipalveluksen lyhentämiseen on suunniteltu kahdenlaista mallia: kevyt ja keskiraskas. Keskiraskaassa mallissa palvelusaika lyhennetään 394 vuorokauteen ja 12 tuntiin ja loppuun lisätään napalmikujan läpäiseminen. Kevyessä mallissa palvelus kestäisi noin kolme tuntia, tai sen verran mitä kullakin siviilipalvelusmiehellä kestää matkustaa Lapinjärvelle, jossa ajetaan tukka, riisuutetaan munasilleen ja suoritetaan ns. niskalaukaus.
Nämä mallit naurattivat paskamahaisia kenraaleita vielä upseerikerholla juopoteltaessa, mutta sitten tuli laskuhumala.

”Asevelvollisuuden hyväksyttävyyttä lisäisi myös siviilipalveluksen sisällön kehittäminen.” totesi herra Kaskeala eilisessä puheessaan.
”Kyllä siinä alkaa asevelvollisuus erottua edukseen, kun aletaan juoksuttaa sivaripellejä edestakaisin turhanpäiväisten asioiden takia, laitetaan odottamaan vain odottamisen vuoksi ja pannaan ne siirtelemään raskaita esineitä paikasta toiseen.” valotti suunnitelmiaan Kaskealan puheen jälkeen siviilipalveluksen kehittämisestä vastaava esikuntapäällikkö Sim Puttaja.

Eli sivari mielekkääksi, jotta sivarit sitten voivat uhrata itsensä isänmaan puolesta inttitoverien rinnalla!

Jos siviilipalvelusaikaa lyhennetään, niin pitenevätkö vastavuoroisesti siviilipalvelusta suorittavien hiukset?

Iva, pilkanteko ja pahoinpitely olivat täysin onnistuneita ja ennakkosuunnitelmien mukaisia. En näe aihetta kritiikkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavin puhe kuohuttaa muslimeja

(REGENSBURG) Paavi Benedictus XVI:n saksanmatkallaan pitämä puhe on saanut muslimit ympäri maailman osoittamaan mieltään. Paavin aiemmin viikolla pitämä puhe on...

Close