Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Paavin puhe kuohuttaa muslimeja

(REGENSBURG) Paavi Benedictus XVI:n saksanmatkallaan pitämä puhe on saanut muslimit ympäri maailman osoittamaan mieltään. Paavin aiemmin viikolla pitämä puhe on saanut useat muslimijohtajat vaatimaan anteeksipyyntöä.
Paavi muun muassa lainasi kiistellyssä puheessaan Bysantin keisaria 700 vuoden takaa. Hän luonnehti muslimeja ”paskasakiksi” ja ”lantiokeinuiksi.” Selvästi päihtynyt paavi myös laski housunsa, läiski pakaroitaan käsillään ja huuteli ”olisko Muhammedilla mustaa makkaraa, tänne olis tilattu.”
Vatikaani on sittemmin vakuuttanut, ettei Paavin tarkoituksena ollut loukata Islamia.

14 vastausta aiheeseen “Paavin puhe kuohuttaa muslimeja”

Mikään ei kuitenkaan kuohuta muslimeja samalla mitalla kuin Ähläm sähläm -ohjelma. Paavi onkin vasta toisena arabimaitten virallisella top 40 -tappolistalla Mikko Kivisen pitäessä suvereenisti johtopaikkaa esiinnyttyään ilmiömäisen hävettävässä roolissa tekohauskassa perjantai-illan hysteriapläjäyksessä. ”Munat tai henki – Kivinen häpeäpaaluun perse edellä” otsikoikin Al Jazeera kanavoiden muslimien hätääntynyttä mielentilaa jatkuvan nöyryytyksen edessä.

Paavin toiminta tapahtumassa oli täysin onnistunutta ja ennakkosuunnitelmien mukaista. En näe aihetta kritiikkiin.

Paavi oli vaan juonut pullollisen liikaa paavi-olutta (papst-bier) ja kertoi vahingossa totuuden.

Mekan vuotuisilla Possujuhlilla puhunut suurmufti al-Hefner on todennut ykskantaan, että paavin on tuollaisten lausuntojen jälkeen turha kuvitella pääsevänsä taivaassa mihinkään kimppakivaan sen enempää neitseiden kuin kokeneempienkaan kanssa. Portilta tavoitettu P. Pietari ei suostu vahvistamaan asiaa.

USA:n armeijan toiminta Lähi-idässä on täysin onnistunutta ja ennakkosuunnitelmien mukaista. En näe aihetta kritiikkiin.

Enemmän kuin muslimien suuttumisesta, huolestuisin siitä, että paavi ei maininnut puheessaan sanallakaan tissejä.

Joo-o,
ihmeellisiä herkkäsieluja nuo muslimit. Tuntuu olevan sanan säilällä kovempi valta kuin järeimmilläkään tykeillä. Pommeja saa sinkoilla sinne tänne (usein vieläpä omatoimisesti) ja korkeintaan vähän harmitellaan, mutta voi kauheaa jos sivulauseessa vähän sutkautetaan jotain solvaukseksi tulkittavaa. Siinä on heti heikkojalkaisinkin faari barrikadeilla pahaa jumalatonta länttä vastaa. Sitä paitsi, mikä kellekin on länsi. Esim. pakistanilaisillehan meikäläisten Lähi-Itä on aika vakavasti lännessä.
I slam (minä läpsäisen)

Kaikkihan tietävät muslimien levittävän uskontoaan miekalla. Paavi ei voi erehtyä, paavi on oikeassa, aina ja ikuisesti. Tämä pitää opettaa muslimeille, jos ei hyvällä niin sitten pahalla.
Ristiretki olisi nyt kyllä paikallaan.

Adolf Hitler siitti shakaalin, josta tämä nykyinen Paavi
sai alkunsa. Supo tiedottaa asiasta myöhemmin.

Juuri kun on taas päästy ruoskimasta ja tuomitsemasta roviolle suomalaisuutemme häpäisijää Chiracia sen perusteella, mitä on liikuttavan tunnollisesti luettu ja uskottu erilaisista ”sanoma”lehdistä. Niin haukutaan heti perään barbaareiksi ne turbaanipäät, jotka paavin pikku sanasotkun perusteella lähtevät kadulle vähän mellakoimaan. Ei tässä taida meitä erottaa noista kiihkomuslimeista muu kuin se turbaani.

Jiri puhuu asiaa! Anna olla, jos joku erehtyy hieman sivualuseessa arvostelemaan meidän tekemisiä, niin jo ollaan etsimässä puita ja syttyjä rovioon. Kansallinen itsetuntomme on Alkon viiniopasta lainaten: ”voimakas, mutta kuitenkin herkkähipiäinen”.

”Lehti: Bush valitsi Irakin johtoon epäpäteviä” (YLE)
Kuitenkaan en löytänyt kyseistä uutista itse Lehdestä.
Liekö poistettu ylen referoinnin takia? Keksisivät omia uutisia ettei tarvitsisi alinomaa lainailla.

Jiri Parma:”Ei tässä taida meitä erottaa noista kiihkomuslimeista muu kuin se turbaani.”
Tämä on kuitenkin pelkästään hyvä asia, sillä kyseinen päähine on paitsi ruma, myös äärimmäisen epäkäytännöllinen meidän karuihin pohjoishelsinkiläisiin oloihimme. Karvalakkikunniaan.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Israelilta viimein tietoa ohjusiskusta YK:n tarkkailuasemaan

"No kappas", toteaa Israel "Oli se kyllä vaan harmi. Voi että, että pitikin ihan juuri siihen tarkkailupisteen kohdalle" pahoitellaan Israelin...

Close