Kategoriat
Urheilu

Jokerien uudella vahvistuksella ei rikosrekisteriä

(NARRILA) Jokerin uusi NHL-vahvistus Steven Van Damme ei median saamien tietojen mukaan omaa rikosrekisteriä. Jokerien pr-päällikkö Rölli-Peikko kertoi maanantaina, että hän ei ollut tietoinen asiasta, vaikka internetin hakupalvelimia käyttämällä vahvistuksen taustat olisi voinut selvittää hetkessä.
Uutisesta ei kuitenkaan hämmästytty Jokeri-leirissä.
”Hänellä ei ole syytettä vielä, mutta se ei estä pelaamista seuraavassa pelissä”, kertoo Rölli-Peikko. ”Odotetaan nyt rauhassa, että jotakin ilmaantuu.”
Rölli-Peikko korostaa, että Van Dammea ei ostettu tarkoituksella tekemään joukkueesta mielenkiintoisempaa katsojien silmissä.
”Eijei, ei meistä kukaan vuotanut tällaista tietoa medialle. Ei varsinkaan sen jälkeen, kun joukkueemme valittiin vihatuimmaksi liigassa.”
Joidenkin toistaiseksi vahvistamattomien huhujen mukaan Van Damme on palkittu lapsena hymypoikapatsaalla. Lisäksi hän tykkää lukea kirjoja ja käy klassisen musiikin konserteissa.
”Homo se on”, kommentoivat asiaa ne, joille se ei kuulu.

26 vastausta aiheeseen “Jokerien uudella vahvistuksella ei rikosrekisteriä”

”Ne” kertoivat, että kuulemansa mukaan neuvottelut Steen Christensenin siirtymisestä vahvistamaan Jokerien keskikenttää ovat täydessä käynnissä.. Tony Olsson ei saanut ”sopimustaan” purettua nykyisen ”seuransa” kanssa, joten häntä ei Jokereissa eikä Suomessa nähdä.

Mutta minne ovat kadonneet August Elokuu ja Juhani Urja? Lomailevatko kesken kiivaimman syystahdin?

al-Qaida piti Jumalaa panttivankina, ei vaaskaan.
Usa pitää Jumalaa panttivankina ja hallitsee maailman luonnonvaroja
ja velanottoa. ja VOITTAA ( on pakko ) muuten ei uskota, Irakissa ja Afganistanissa. ei vaaskaan
Paholainen ( Perkele & Saatana ) pitää Usa:a panttivankina,
ja rahaa ei ole olemassakaan !
oho , viimeinen oli huominen uutinen, se lipsahti…
t. finnlandisierung ja supo-koira

”Jakarit an niinku parsaasta tai sillee. Vakaalit hamartuu stadissa. Sit itse asiassa niinku tsin tsin ja tota noi duunataa geimii ja hifki.”
-Miljonääri-Jussi

Suuri kiitos, oi Äidinkielenopettaja!
Omata on ällöttävä svetisismi, aivan kuten sanan ’löytyy’ käyttö sanan ’on’ tilalla. Jääkiekkoilijat muuten käyttävät sinä-passiivia, mistä pitäisi vähintäänkin tuomita sakkoihin.

Senkin sovinisti! Mistä tiedät, että Äidinkielenopettaja on mies? Minun äidinkielenopettajani olivat ainakin järjestään naisia.

Mitä jos tykkää ihan kovasti käyttää svetisismejä ja anglisismejä? Saako niitä silloin käyttää? Erikoissuosikkejani ovat idiomit (pala kakkua, olla kirves teroitettavana jne.) Käytän vastaavasti suomea osaavien enkkujen tai jenkkien kanssa fennismejä samaan tapaan (easy wiener, have a chicken to plock etc.) Suurinta nautintoa minulle kuitenkin tuottaa välimerkin kanssa parittelevien kielikyttien ärsyttäminen. Mikä minua vaivaa, pliis tohtori auta.

Tässä vaiheessa iltapäivää tuntuu siltä kuin joku koputtaisi ikkunaan. Tuskinpa siellä kukaan on, mutta avaan sen kuitenkin. Kirpeä syystuuli tuo erämaasta huudon vaienneen: ”Jätä mut rauhaan!”, joka tuskin enää kuuluu sohvallani makaavan vanhan tervakeuhkon yskinnän yli.
Ah, vanhat Reginat, siinäpä vasta jotakin! Mikähän se uutinen oli? Niin, mihin joukkueeseen Jean-Claude Van Damme siirtyy? Missä on Dolph Lundgren? Olipa vajaa uutinen.

Jos sä haluat käyttää svetisismejä ja anglisismejä, niin sähän voit käyttää niitä.

Mä taidan olla kenkäsvetisisti. Rakastan mietoa hien ja nahkan tuoksua. Nuuh!

Siis sähän voit omata vaikka millaiset svetisistiset rikosrekisterit, mutta pitkässä juoksussa sun pitää kelaa et haluut sä jotain muuta elämältäs, et ei se oo vaan pala kakkua. Sä voit kirjottaa näit asioita ylös, jos sul on niinku ajatusrikas pää.
Aina voidaan myös suorittaa asiaankuuluvien toimien tarkistusta, mutta usein tarkistus tapahtuu jonkun muun toimesta.

”Jos sä oot ässä tässä ni sä voit honaa et missä kässä kelaa”, totesi formulayksikuljettaja-japanofiili-brändinimike Hakkinen katosta johdon varassa roikkuvalle, hiljaa mätänevälle äidinkielenopettajalleen.

kyllä huomaa kun ei uutta juttua tule ni ihmiset epätoivosesti täyttää näitä kommenttipalstoja kaikenlaisella paskalla sun muulla luonnontuotteella/biopolttoaineella

Ympäristö: UKK:n palkinto Lehdelle
Vihreistä väistyvä Osmo Soininvaara on ojentanut Vammalassa Lehdelle vuoden ekologisen journalismin palkinnon. Palkinnon perusteina Uudelleen Käyttäjien Keskusliitto (UKK) nimeää erityisesti lehden viimeisimmän uutisen kommenttien kierrätysasteen.
”Kyllä aika valmista paskaa alkaa oleen.” totesi paskahuussista kiinni saatu UKK:n vpj. Kurja-Leena Kierä-Tüs

Liekö lehden tekijöillä koeviikko kun sattumoisin pitävät taukoa melkein valtakunnallisen koeviikon maissa.

Vai liekö Rajamäen erikoisjoukot vieneet toimituksen putkan pahnoille vähän rauhoittumaan?

Tiedotusvälineet täytyy pitää kurissa, järkyttävät vaan turhaan yhteiskuntarauhaa…

Vai onko CIA lennättänyt toimituksen lepolomalle Guantanamoon? Toimituksen jäsenistä koetetaan nyhtää tietoja Al Qaida -yhteyksistä uittamalla Pahkasian vanhoja vuosikertoja vessanpöntössä…

Totalitaarinen Tyrannia paljastuu kun vähän pintaa rapsuttaa.
Itsenäinen ajattelu on ehkä epäisänmaallista.
Ainakin ”tutkija” on heti paikalla. s upo

Onko siellä joku hinaaja päästetty pelaamaan, mitä? Onko? Hanuriin minä tuollaista vetäisin! En siis oikeasti tietenkään, mutta silleen kuvaannollisesti, jookos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Alpo Rusi vannoo kostoa Suomelle

(VUORISTO) Balkanin kiertävä suurlähettiläs ja salainen agentti Alpo ”Viulu” Rusi vannoo kostoa Suomen valtiolle. Rusi julisti leppymätöntä vihaansa televisiokanava al-Jazeeran...

Close