Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Alpo Rusi vannoo kostoa Suomelle

(VUORISTO) Balkanin kiertävä suurlähettiläs ja salainen agentti Alpo ”Viulu” Rusi vannoo kostoa Suomen valtiolle. Rusi julisti leppymätöntä vihaansa televisiokanava al-Jazeeran esittämässä, nauhoitetussa viestissään. Terroristijärjestö Keskustan jäsenenä esiintyvä Rusi ilmoitti aikeenaan ”panna maan asiat niin päin persettä, että jälkiä ei peitä edes seuraava jääkausi”.
Rusi on aikaisemmin iskenyt Suomea vastaan mm. haastamalla valtion oikeuteen ja kantelemalla Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen sekä äidille. Eilen julkaistu nauha tulkittiin maailmalla ilmoitukseksi rauhanomaisten keinojen hylkäämisestä.
Alpo Rusin henkilöhistoriasta on olemassa vain niukasti – ja usein ristiriitaista – tietoa. Myös Rusin edustamasta järjestöstä Keskustasta tiedetään varsin vähän. Jotkut asiantuntijat ovat jopa vakuuttuneita, ettei järjestöä varsinaisesti ole olemassa:
”On todennäköistä, että erilaiset radikaaliryhmät esiintyvät Keskustan nimissä vain pelkovaikutetta voimistaakseen. Yhteisenä nimittäjänä kaikille Keskustan nimeen toimiville ääriryhmille voidaan kuitenkin nähdä huoli länsimaiden sekularisaatiosta ja sitä seuranneesta moraalisesta rappiosta”, kommentoi tunnettu terrorismiasiantuntija, kansainvälisen politiikan professori Erwin Staatssicherheit Aitoon emäntäkoulusta.
Kongon mandrillia eivät Rusin uhkailut hetkauttaneet:
”…”, kommentoi se.

18 vastausta aiheeseen “Alpo Rusi vannoo kostoa Suomelle”

Kävin taas kertaamassa tapahtumia. Yksi asia vain hämäsi: sellaista paikkaa kuin Aitoon emäntäkoulu ei ole enää olemassa. Nykyisin se on nimeltään Aitoon koulutuskeskus, omistavan osakeyhtiön nimeen ’emäntä’ sen sijaan jäi. Tämä vain sivuhuomiona… 🙂

Keskustaa kannattaa pelätä, sillä sen agentit ovat mm. pakottaneet erään nimeltä mainitsemattoman lehden päätoimittajan eroamaan.
On hyvä myös muistaa, että Keskustalla ja ääri-islamilaisilla liikkeillä on ollut jonkinlaisia lehmän kauppoja. Vanhasen juomattomuudelle on hyvä selitys!

Taas täällä urputetaan vaikka jo moneen kertaan on todettu että kaikki on sujunut ennakkosuunnitelmien mukaisesti ja poliisin toiminta ansaitsee täyden tunnustuksen ja kiitoksen. Sitä paitsi ketä kiinnostaa satunnaisten Rusien ja muiden anarkistien uhkailut? Sellaiset jullit piiritetään ja kiinniotetaan välittömästi jos Kiasmaan yrittävät.

Rajamäki sulla on jääny kasetti päälle. Voin väittää ettei ketää kiinnosta mitä sinulla on sanottavana…

Yle-Jazeera-kanavan asiantuntijat vakuuttavat, että nauha on aito ja kuvassa esiintyvä henkilö on todellakin Alpo Rusi.
”Vitut!” huohotti puolestaan päätoimittaja Erkki Laatikainen, joka valmisteli seuraavan lauantain Rusi-pääkirjoitusta otsikolla ”Nyt keskustaa äänestämään ennen kuin on liian myöhäistä”.

Vaikka julkinen media usein leimaakin tämän asiantuntijapiireissä monta kertaa siteeratun teorian ufohörhöjen salaliittohöpinöiksi, on Keskustaa ehdottomasti pidettävä todellisena ilmiönä! Vaikutusvaltaisten tutkimusten mukaan tuo jääkauden lopulta rehellisiä aitosuomalaisia veronmaksajia ikeensä alle painanut ryhmittymä on ikiaikainen Ägräksen kultti! Viime vuosituhannella tuon paholaisfiguurin henkilöitymänä on toiminut mm. Kekkonen. On myös aivan saatanan selvää, että seuraavaa inkarnaatiota ole vielä Keskustan katakombeissa (jatkuvat putkityöt Helsingin keskustassa?!) puhelinluetteloa plaraamalla löydetty.

Muinaisten babylonialaisten aikana, jolloin tähtikuviot ovat yleensä saaneet nimensä, sattui Kaksoisvirran maassa vuoden alun sateiden ja tulvien aika Kauriin, Vesimiehen ja Kalojen merkeissä. Siitä syystä nykyisen Kauriin tähtikuvion nimi olikin silloin Vuohikala. Neljä kuukautta myöhemmin aurinko oli Elonleikkaajan merkissä, jota egyptiläisten myöhemmin antaman nimen Suuri Amma mukaan alettiin kristinuskon vaikutuksesta nimittää Neitsyeksi.
Siian tähtikuvio on selvästikin saanut aikanaan nimensä veden viljan korjaamisen ajankohdan mukaan. Turska tuli kristikunnassa Rusin vertauskuvaksi 1970-luvulla ainakin osaksi sen johdosta, että auringon sijainti kevätpäivän tasauksen aikana on siirtynyt Vuohen tähtikuviosta Kaloihin noin 11 vuotta Alpo Rusin syntymän jälkeen.

Oliko se Aapo ennen Pahkasian Kaapo ?
Ja miksei Pekko ole vielä tehnyt siitä elokuvaa.

Alpo Rusi, alkuperäiseltä nimeltään Osama al-Porusi, syntyi pienessä maalaiskylässä Vuoristo-Jyväskylän seudulla vuonna 1949. Suomen armeija rahoitti al-Porusin sissikoulutuksen 1970-luvulla ja hän toimikin Suomen valtion lukuun 1990-luvulle asti. Tämän jälkeen hän kääntyi ääri-keskustalaiseksi ja Suomen vastustajaksi, luopuen samalla alkuperäisestä nimestään. al-Porusilla oli läheiset suhteet Martti ”Gaddafi” Ahtisaareen tämän valtakaudella.

On se kumma, ettei Rusi usko SossUPOliisin (SUPO) tekevän vain työnsä kunnolla bresneviläiseen tyyliin. Kyllä sossu-Rajamäki vielä näyttää kaapin paikan tällaiselle ihmisoikeuksia peräävälle keputerroristille, joka yrittää saada Suomesta oikeusvaltiota. Eläköön autoritäärinen sossupoliisivaltio!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Itähelsinkiläisarmeija työntyi Tapiolaan

(ESPOO) Espoon puolustajat joutuivat varhain tänä aamuna vetäytymään Tapiolasta ja luovuttamaan sen itähelsinkiläisten valtausjoukkojen käsiin, lähteet kertoivat. Koko aamuyön jatkuneet...

Close