Kategoriat
Paavi

Vastapaavin kaatuminen uhkaa paavin asemaa

(VATIKAANI) Vastapaavin kaatuminen on aiheuttanut vakavia ongelmia paavi Benedictus KGB:n asemassa. Tuorein vastapaavi Bonifacius IX kaatui varhain torstaiaamuna, mikä herätti maailmanlaajuiset spekulaatiot paavi-instituution tasapainosta.
”Joo, vastapaavi kaatui tuossa aamusta ja sitä vasten tuettu oikea paavi sitten tietysti sitä myöten lattialle kans. Nyt niitä on yritetty tönkköyttää suolalla ja tukea olkapää olkapäätä vasten, mutta ei ne ilman naruja pystyssä pysy”, myöntää kardinaali Munaus.
Paavinistuin on siis tällä hetkellä tyhjillään, sillä ilman pönkkänä toimivaa vastapaavia ei viranhaltija voi sitä käyttää. Paavin terveydentila on kuitenkin hyvä, vakuutetaan Vatikaanista.
”Edellisestä sydänkohtauksesta on kulunut jo niin kauan, että Herra lienee totisesti siunannut paavin”, kardinaali Munaus iloitsee.

9 vastausta aiheeseen “Vastapaavin kaatuminen uhkaa paavin asemaa”

Pöh, ei Paavi ole kaatunut. Paavi ja Vastapaavi vain painivat, tämä on Vatikaanin yritys nostaa katsojalukuja. Hieman verta lavalle niin yleisön mielenkiinto herää.
Taitaa olla taas vaalivuosi, puolueet yrittävät olla taas niin erillaisia.

Paavi ei paininut vastapaavin vaan vatsapaavin
kanssa. Siinä maha missä painitaan… Heheheh.

Kaivattua miesten keihäsmitalia ei kuitenkaan paavi eikä vastapaavi ole vielä Suomelle tuonut.
”Paska paavi”, totesi humalainen Jorma Kinnunen tuijotellessaan Viivi Avellanin tissejä.

”Saksa on paska maa!” jatkoi Seppo Räty nostaen päätään pöydän alta, samalla hyväillen Viivi Avellanin tissejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Venäjä syyttää Suomea metsäpaloista

Venäjän suurlähettiläs toimitti Suomen valtioneuvostolle keskiviikkona nootin, jossa Suomelta vaaditaan välitöntä hyvitystä Louteis-Venäjällä riehuvista metsäpaloista. Venäjän mukaan metsäpalot ovat saaneet...

Close