Kategoriat
Kotimaa Ulkomaat

Venäjä syyttää Suomea metsäpaloista

Venäjän suurlähettiläs toimitti Suomen valtioneuvostolle keskiviikkona nootin, jossa Suomelta vaaditaan välitöntä hyvitystä Louteis-Venäjällä riehuvista metsäpaloista. Venäjän mukaan metsäpalot ovat saaneet alkunsa Suomen ammuttua katapulteilla palavia tervatynnyreitä Venäjän puolelle rajaa.
Hyvitykseksi Venäjä vaatii maiden välisten rajan siirtämistä Kymijoelle.
”Venäjän rauhaarakastava kansa ei voi hyväksyä Suomen fascistien aggressiota. Kauniin venäläisen metsän turvaamiseksi on rajansiirto välttämätön. Lisäksi edellytämme, että Suomen puolelle perustetaan 25 kilometrin levyinen demilitarisoitu vyöhyke. Ja voitais me se Porkkalakin ottaa”, nootissa todetaan.
Puolustusministeri Seppo Kääriäinen ei halunnut kommentoida asiaa, mutta kertoi lähettäneensä joukon miehiä kaivamaan Adolf Ehrnroothia ylös haudastaan.

19 vastausta aiheeseen “Venäjä syyttää Suomea metsäpaloista”

Huolimaton toimittaja unohti uutisesta kirjoituspaikan. Voiko tällaiseen uutiseen enää lainkaan luottaa?

Jokos se yksi nootti on tullut perille asti, missä Suomea syytetään siviilien katoamisesta Tshetsheniassa?

”Ggggrlllgrgrgrrrrrrrrrglr”, kommentoi Ehrnrooth tapausta veijarimaiselle tyylilleen uskollisesti.

VPK:n jäsenet on välittömästi kutsuttava ylimääräisiin kertausharjoituksiin. Sytykkeitä vain rajalle, niin varmasti palaa kaikki kommunistien suunnitelmat poroksi.

Jamaikalta on myös tilattu noitatohtori hoitamaan edesmenneen Suomen presidentin ja marsalkan, Carl Gustaf Emil Mannerheimin inkarnaatiota.

Jos se ei ole Suomen syytä, niin kenen sitten? Onhan tämä valitettavaa.

Jos nyt jätettäisiin tällä kertaa tuo sota väliin ja siirryttäis suoraan sotakorvauksiin eli 20 000 veturia, 30 000 kuorma-autoa, 100 000 henkilöautoa, 1 000 000 tonnia paperia ja Tony Halme vielä kaupan päälle niin voidaan unohtaa toi rajan siirtäminen taas muutamaksi vuosikymmeneksi…

pERKELE MULLA ON KAIKKI VANHAT RENKAAT JA KÄYETYT VAIPPANI RÖYKKIÖNÄ PIHALLA. kUN TUULI KÄÄNTYY VALELEN SEN JÄTEÖLJYLLÄ JA TUIKKAAN TULEEN. kAIKKI MUKAAN TALKOISIIN!

Eikös se Ehrnroothin Aatu olekin nykyään siellä Vatikaanissa paavin virassa? Vai oliko Aatu jo se edellinen jumalallinen käppänä?

Venäjällä ei ole metsäpaloja. On vain mittava Ville Valo -look-alike-kilpailu. Tämän lisäksi Ville itse on jossain päin Karjalan metsiä solmimassa uutta sponsorisopimusta nautintoainefirmojen kanssa.

Rajaa on siirrettävä Tälläkertaa itäänpäin, näin saadaan Venäjän
metsäpalot vähenemään. Paikallista asutusta ja kaupunkeja
siirrettävä samalla. Esim Pietarin siirto itäänpäin turvaisi
sitä, Venäjällä iloittiin nerokkaasta ideasta siirtää esim. Pietaria
itäänpäin,-teemme sen metri kerrallaan niin riittää töitä tulevaisuudessakin, totesi V. Putin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruotsin ydinvoimalan häiriön syy selvisi

(FORSMARK) Ruotsin ydinvoimaviranomaiset ovat selvittäneet hiljattain Forsmarkin ydinvoimalassa sattuneen käyttöhäiriön syyn. Häiriö aiheutti voimalan reaktorin hätäsulkemisen ja nopean piikin ympäristöpuolueen...

Close