Kategoriat
Ulkomaat

Uusnarsistit kasvattavat suosiotaan Saksassa

(ROSTOCK) Uusnarsistiset liikkeet ovat viime vuosien aikana kasvattaneet rajusti suosiotaan ja jäsenmääräänsä, kertovat saksalaisviranomaiset. Kehitystä seurataan huolestuneita Saksassa, jossa narsismin ajan ikävät muistot elävät vielä vahvoina.
”Periaatteessa narsististen tunnusten käyttö ja narsismiaatteen levittäminen ovat kiellettyjä, mutta narsisteihin törmää aina vain useammin”, kertoo Simon Wiesenthal -instituutin edustaja Chaim Kosher.
Kosherin mielestä on jopa pelottavaa, että monet nuoret eivät tiedä tarpeeksi narsistien rikoksista ja sen takia he voivat jopa ihannoida heitä. Uusnarsismia ei hänen mukaansa enää voi katsoa läpi sormien pelkkänä nuorisokapinana, vaan viranomaisten tulisi ryhtyä toimiin narsistijärjestöjen kieltämiseksi.
Hän toivoo, että poliitikot heräisivät myös muiden maan alla toimivien rikollisjärjestöjen, kuten uusbasistien, uusstatistien sekä uusmaalaisten uhkaan.

8 vastausta aiheeseen “Uusnarsistit kasvattavat suosiotaan Saksassa”

Anti-basistinen liike eli ABA on ilmaissut huolensa kasvavasta kiinnostuksesta basson soittoon. ”Narsisti-kitaristien kanssa yleensä liittoutuvat voimat koetaan uhaksi” kertoo ABA:n puheenjohtaja Benito Stalin.

Kai Suomen kirjastoista on sentään poistettu tämä narsismin perusteos, Dorian ”Adolf” Grayn ”MINUN omakuvani ja taisteluni peilin edessä”?

Ovatko uusstatistit siis neo-tilastotieteilijöitä vai neo-sivuosanäyttelijöitä? Tämä jäi tästä uutisesta ihmetyttämään. Että tietää kadulla varoa.

Jyrki Hämäläisen tuoreen teoksen ”MINÄ, IsoH” saksantaminen on keskeytetty Günter Grassin tekemän vetopäätöksen vuoksi. Kielipoliisi tutkii asiaa ja on jo varmuuden vuoksi takavarikoinut Suosikin vuosikerrat 1969 – 2001. Saksaan matkustavia varoitetaan, että Suosikin irtonumeroita ei hyväksytä käsimatkatavaroihin, varsinkaan ”kultatuplajyräysjymäys” -numeroita.

Kenen syytä uusnarsismi sitten on? kysyy yleisradiomainen toimittajamme hämmentyneenä herra Bettelheimiltä, joka ei heti vastaa. Yhtäkkiä sivupöydästä nousee vanhahko aksalaisnainen esittäytyen psykoanalyytikko Alice Milleriksi. Hänellä on vastaus. Toimittajamme puhaltaa savut sikaristaan, siirtää kahvikuppinsa sivuun ja hiljentyy kuuntelemaan. Puiston leppoisa tunnelma tuntuu tiivistyvän pienen kahvilapöytämme ympärille. Tunnelma on niin odottava, että jopa Ben Furman saattaisi hetkeksi lopettaa sormien napsuttelun pöytää vasten ja jähmettyä odottamaan tohtori Millerin vastausta.

Rs:n ja ts:n välisen yhteyden paljasti ja analysoi jo aikoja sitten Dan Steinbock teoksessaan ”Narsismin fasismi : vapautus eko- ja urbaanifasismin kourissa”. (Gummerus, 1981)

Yhdysvaltain korkeimman oikeuden presidentti Georg Willhelm Bush on todennut, että uusbasismilla ei ole mitään tekemistä hänen fasistisen hallintonsa kanssa. ”En ole myöskään sukua serkulleni Kirak Kirak Kabanossille” iloinen presidentti huikkaa.

Ei vaan vallankumouksellisin keinoin pyritään ikuisesti muuttumattomaan -staattiseen, yhteiskuntaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paljastus: Danny edelleen elossa

(SUOSIKKILA) Jyrki Hämäläisen kirjoittama Iso D -kirja ja sen julkistamistilaisuus ovat herättäneet suurta huomiota. Seksillä ja väkivallalla mainostettu kirjaa enemmän...

Close