Kategoriat
Tiede

Maan asema planeettana vaakalaudalla

(ORION) Maapallo saattaa menettää statuksensa planeettana. Betelgeuzeen kokoontuneet Galaktisen imperiumin astronomit äänestävät asiasta torstaina.
Asiasta tultaneen käymään värikäs keskustelu. Teknisesti katsoen Maa täyttää planeetan tunnusmerkit, mutta kiista onkin luonteeltaan pikemminkin poliittinen. Osa astronomeista on muodostanut Joku tolkku -nimisen ryhmittymän, joka pyrkii uudistamaan planeetan määritelmää siten, että elollisten planeettojen osalta planeetan elämän älytason kokonaissumman tulisi kallistua enemmän älyllisen kuin epä-älyllisen puolelle.
”Maan asukkaat eivät ole jaksaneet verojaan imperiumille ainakaan 65 miljoonaan vuoteen. Lisäksi ne ovat hyvin rumia”, kommentoi Jonkun tolkun lobbari Eerik Gwhmmbr-tsktsk’ö.
”Ohitustie siihen pitäisi tehdä”, totesi puolestaan Douglas Adamsin epäeuklidinen haamu.

9 vastausta aiheeseen “Maan asema planeettana vaakalaudalla”

Ei jakseta ei, Orionin mestareille ei makseta. En jaksaisi maksaa edes Helsingin herroille, mutta pakko mikä pakko.

Onko tässäkin takana jokin salaliitto? Nykyään ei tiedä mitä ajatella kun kaikkialla puhutaan salaliitoista. Netissäkin voi nähdä todisteita näistä liitoista, että kai niitä sitten on. Voisikohan Lehti sivistää kansaa kansantajuisesti?

Ettei vain olisi kyseessä yritys muodostaa tähtienvälinen neuvostojen liitto? Kiinnitetään galaktisten massojen huomio Kataisen Jykän humanitäärisen työn älyllisiin aspekteihin ja sillä aikaa pakotetaan salaa Antares Mainilasta käsin sotaan, marssitaan vapauttamaan heidän työläisensä ja pannaan lopuksi Suomi maksamaan sotakorvauksia. Taas. Tai ees.

Vai perustetaanko uusi kategoria ”maankaltaiset geoidit” oikeiden planeettojen rinnalle, johon telluksen lisäksi kuuluisivat mm. Iota Horologiin alkulimaa vellova kiertolainen ja Rho Coronae Borealisin kolmosplaneetta, jolla ”kivet liikkuu silleen jännästi, tiätteks, itekseen”, kuten Hotblack Desiato paikkaa kuvailee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uusnarsistit kasvattavat suosiotaan Saksassa

(ROSTOCK) Uusnarsistiset liikkeet ovat viime vuosien aikana kasvattaneet rajusti suosiotaan ja jäsenmääräänsä, kertovat saksalaisviranomaiset. Kehitystä seurataan huolestuneita Saksassa, jossa narsismin...

Close