Kategoriat
Tiede

Kohututkimus: Ihmisten aivojen koko ei kerro älykkyydestä

(CAHUELLA) Yleisesti hyväksytty totuus, jonka mukaan ihmisaivojen suuri koko olisi merkki ihmisten älykkyydestä, saattaakin olla virheellinen. Uusien tutkimustietojen valossa vaikuttaa ennemmin siltä, että ihminen olisi lajina aivan saatanan tyhmä.
”Tämän voi kuka tahansa todistaa empiirisellä tarkkailulla. Viimeisten muutaman sadan vuoden tapahtumat osoittavat vastaansanomattomasti, että ihminen on aivan vitun typerä otus”, sanoo tutkija Johan Varsova Göttingenin korkeakoulusta.
Varsovan mukaan vastaansanomattomia todisteita ihmislajin tyhmyydestä ovat mm. amisautot, kokoomuspuolue, Yhdysvallat, Steven Seagalin elokuvat ja entiset ylipormestarit. Lisää todisteita voi hänen mukaansa helposti löytää esimerkiksi sellaisista lähdeteoksista kuten Maailmanhistorian pikkujättiläinen sekä Suomen historian pikkujättiläinen.
”Kannesta kanteen sitä samaa paskaa”, hän katsoo.
Mistä ihmisaivojen suuri koko sitten johtuu, ellei niitä käytetä älykkääseen toimintaan? Varsova uskoo, että kyse on lähinnä maaperän ekosysteemistä. Aivomassa on muutamien hajottajaeläinten suurta herkkua, joten niiden hyvinvoinnin kannalta sen suuri määrä on perusteltua.
”Suosittelemmekin että ihmiset, joiden aivomassalla ei paljon muuta virkaa näytä kuolemaa odotellessa olevan, tekisivät oikeita valintoja ja päästäisivät ruumiinsa varastoimat energiavarat hyötykäyttöön jo etukäteen”, Varsova toivoo.

8 vastausta aiheeseen “Kohututkimus: Ihmisten aivojen koko ei kerro älykkyydestä”

Tämä artikkeli todellakin kertoo siitä, että Lehden toimituksella on edellytyksiä oikeisiin uutisiin.
Täysin aukoton argumenttien osalta.
Loistavaa työtä pojat!
ps. Yritin laittaa spämmiansaan stevenseagal, mutta jostakin kumman syystä se ei toiminut.

Yleensä ”se on hauskaa, koska se on totta”, mutta tällä kertaa uutisessa oli niin paljon oikeaa asiaa, että ei paljon naurata. COL

Aleksi Mäkeläkin näyttää taas ohjaavan uuden elokuvan, jonka Markus Selin tuottaa. Mikä jatkaa edellä mainittua todistusten ketjua.

Mikä vitun spämmiansa? Meikäläinenkin on yrittänyt tänne kommentoida tavalliseen tapaansa mielettömän nokkelasti, mutta se on evännyt toiminnon jo kymmenisen kertaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maan asema planeettana vaakalaudalla

(ORION) Maapallo saattaa menettää statuksensa planeettana. Betelgeuzeen kokoontuneet Galaktisen imperiumin astronomit äänestävät asiasta torstaina. Asiasta tultaneen käymään värikäs keskustelu. Teknisesti...

Close