Kategoriat
Kotimaa

Rajamäen heikko kielilläpuhumisen taito huolestuttaa

(USPENSK) Suomalaiset hengenmiehet ovat huolestuneita sisäministeri Kari Rajamäen heikosta taidosta puhua kielillä. Perjantaina antamassaan ekumeenisessa lausunnossa kirkkojen päät toivovat ministerin kohentavan kykyjään pikaisesti.
”Ainakin arameaa toivoisi kuulevansa silloin tällöin”, lausunnossa todetaan.
Muuten kirkonpäät ovat kohtalaisen tyytyväisiä Rajamäen esiintymiseen. Erityisesti vapun makasiinipalojen ja mielenosoitusten aikana ministerin katsottiin yltäneen ”suorastaan hurmoshenkiseen esitykseen palavine silmineen”. Myös suun vaahtoaminen katsottiin eduksi.
Monien muiden ministerien kielitaito sen sijaan on varsin hyvällä tasolla. Esimerkiksi kulttuuriministeri Tanja Saarela puhuu monien asiantuntijoiden mielestä jo niin mainiosti kuolleilla kielillä, ettei siitä ota vitunkaan selvää.
”Excuse me, do you speak finnish?” kyseli Nelosen urheilutoimittaja Carolina Klüftiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Terroristeille esitetään ympäristöpalkintoa

(BELLONA) Pohjoismainen ympäristöpalkinto on tänä vuonna menossa yllättävään osoitteeseen, kertoivat lehtitiedot torstaina. Palkinto annettaisiin elämäntyöstä ääri-islamilaisille terroristeille. "Lentoyhtiöihin kohdistuneet ja...

Close