Kategoriat
Sähkeet

Odotettavissa olevien sähkeiden pojanpoika joka päivälle

Missillä alkoholiongelma – Koko kansan suosikkina tunnetuksi tullut Missi kärsii lähipiirin tietojen mukaan pahasta alkoholiongelmasta. Missin on nähty monta kertaa lähtevän hyvin horjuvalla käynnillä yökerhoista. Naapurit kertovat lisäksi yöllisistä tappelun äänistä Missin ja hänen miehensä Iskelmätähden yhteisestä asunnosta.
Missi erosi Iskelmätähdestä – Unelmaliitoksi kuvailtu Missin ja Iskelmätähden suhde on päättynyt. Pariskunta on jättänyt avioerohakemuksensa oikeudelle. Missi on jo muuttanut pois parin yhteisestä asunnosta pienempään kaupunkihuoneistoon. Eron taustalla on huhuttu olleen salamyhkäisiä mies- ja naisseikkailuja sekä holtitonta viinankäyttöä.
Missi nauttii sinkkuudesta – Hiljattain aviomiehestään eronnut Missi viihtyy hyvin sinkkuna, hän kertoo tuoreessa lehtihaastattelussa. Eri juorujulkaisut ovat viime viikkoina yhdistäneet Missin useisiin eri miehiin, mutta Missi itse kertoo viihtyvänsä sinkkuna. ”Iso talo, auto, kaksi lasta, satuhäät”, pohtii Missi tulevaisuuttaan.

5 vastausta aiheeseen “Odotettavissa olevien sähkeiden pojanpoika joka päivälle”

Tästä puuttuu vielä se, kun Missi (ikä n. 23 vee) näin vanhemmiten vakavoituu, puntaroi elettyä elämäänsä ja kertoo arvoistaan Anna-, Eeva- ja Ilona-lehdissä.

Eikös Missi aiemmin tullut uskoon? Miten se nyt näin ratkesi ryyppyyn? Vai onko Jeesukseen uskominen niin rankkaa, ettei siihen selvänä pysty?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Haistakaa hallitus pitkä vittu

VIHAINEN KOLUMNI - Suomen hallitus teki äskettäin uuden ennätyksen ja sorvasi budjetin kasaan hämmästyttävän lyhyessä ajassa. Mikä tarkoitti sitä, että...

Close