Kategoriat
Sähkeet

Kriisissä olevat urheilusähkeet sunnuntaiksi

Suomalainen yleisurheilu kriisissä – Huolimatta Jukka Keskisalon, Tero Pitkämäen, O-P Karjalaisen, Matti Monosen ja Janne Holmenin menestyksistä EM-kisoissa, suomalainen yleisurheilu on vakavassa kriisissä, uskovat Monet Tunnetut Suomalaiset Yleisurheiluvaikuttajat Jotka Eivät Viime Vuosina Ole Saaneet Julkisuutta Vaan Ovat Seuranneet Kehitystä Huolestuneina Sivusta. ”Huippuyksilöt. Takana tyhjää. Harjoittelumahdollisuudet. Hulluus. Rahallinen tuki. Urheilija-valmentajayhteistyö. SVUL. Ilkka Kanerva. Saisinko taas vähän julkisuutta kiitos”, vaikuttajat analysoivat joka viikko urheilulehtien sivuilla.
Suomalainen jääkiekko kriisissä – Huolimatta Suomen maajoukkueen, nuorten maajoukkueiden, suomalaisten NHL-pelaajien, suomalaisten Elitserien-pelaajien ja suomalaisten Venäjän-liigan pelaajien menestyksestä, suomalainen jääkiekko on vakavassa kriisissä, uskovat Monet Tunnetut Suomalaiset Jääkiekkovaikuttajat Jotka Eivät Viime Vuosina Ole Saaneet Juuri Mitään Aikaan Mutta Seuranneet Kumminkin Huolestuneina Sivusta. ”Missä taitopelaajat? Kolmos-nelosketjun puurtajia. Vahvat jalat. Massa. Yksilöt. Pelikirja. Valmennus. Peli-ilo. Mielikuvituksen puute. SM-liigan taso. Pelaajakato. Saisinko taas vähän julkisuutta kiitos”, vaikuttajat analysoivat joka viikko urheilulehtien sivuilla.
Suomalainen kaikki kriisissä – Huolimatta siitä, että Suomella menee melko hyvin, kaikki on kuitenkin kriisissä, uskovat maakuntalehtien Suuriin Ikäluokkiin Kuuluvat Kolumnistit Jotka Ovat Päätoimittajan Tuttuja Eivätkä Ole Saaneet Sitten Vanhan Valtauksen Mutta Joilla On Vahvoja Näkemyksiä Nuorisosta Ja Asepalveluksesta Ja Joiden Kirjoituksilla On Kaikupohjaa Kestotilaajien Keskuudessa. ”Aktivismi. Vyötäisille solmittu villapaita. Siviilipalvelus. Vihreät. Naismaiset miehet. Tosimiehet, kuten Pentti Tuovinen ja sen kaverit”, kolumnistit pohtivat ja kuvittelevat olevansa hauskoja.

13 vastausta aiheeseen “Kriisissä olevat urheilusähkeet sunnuntaiksi”

Kirjoittaja ei ole jääkiekkoihminen, joten häneltä ei voida edes odottaa holistista ymmärrystä suomalaisen pelaajatuotannon ubiikkiuden puutteesta.
Jari Kurri on kermaperse.

Yhdysvallat ilmoittaa seuraavansa Israelin esimerkkiä ja myöntyvänsä maailmanrauhaan, mutta kertoo vielä jatkavansa muutamia pikku hyökkäyksiä Afganistanissa, Irakissa ja joissakin muissa maissa.

Lisäisin äskeiseen nerouteeni, että lyhytsyöttöpelaaminen ja kaksivaiheinen karvaus ovat nyt vihdoin ratkaisseet tämän kriisin, jonka taisin keksiä juuri omasta päästäni miettiessäni, mitä sana ”ubiikki” oikeastaan tarkoittaa.
-Petteri Sihvonen

Tehkää oma osuutenne Suomen urheilumenestyksen parantamiseksi – Luovuttakaa verta! Jos urheilijamme olisivat saaneet kunnon ”nesteytyksen” olisimme saaneet kisoista useamman mitallin.

Eturivin Nikkelby on kriisissä, jos minulta kysytään. Ennen hän kirjoitteli useammasta aiheesta.
Junaliikenne oli sunnuntai-iltana poikki Turun ja Maarianhaminan välillä. Liikenne saatiin sujumaan noin kello 22.30, joskin autolautan avustamana. Liikenteenohjauskeskuksesta arveltiin, että vika saataisiin kuntoon yön aikana.

Suomalainen jääkiekko heräsi kriisistään, jonka minä olin keksinyt, koska minun piti päästä kirjoittamaan vähintään kerran viikossa sanat ”pelikirja” ja ”kaksivaiheinen karvaus” johonkin julkaisuun. Nyt olen oppinut uuden sivistyssanan ”ubiikki” (ks.ed.), jota aion käyttää tulevissa nerokkaissa kolumneissani.
-Petteri Sihvonen

(SEURATALON PURURATA)
Suomalaisurheilijoiden huonoihin kisaselityksiin on löytynyt vanha syyllinen, ulkomailla jo kauan käytetty legendaarinen uusi mondo-pinnoite. ”Tossu menee uudella alustalla niin nopeasti, ettei roppa pysy millään perässä. Kun ei kule, niin ei kule!” on kuultu menneinä vuosina niin monien selityksenä.
Keihäsnaisten ontuvat selitykset ”varman mitalisauman” hukkaamisesta eivät tuoneet tarvittavia lisämetrejä, vaikka ajoissa oli huomattu Christina Obergföllin olevan huonossa kunnossa. Ajokortti sentään lähti lähes SM-tuloksella. Huonoa tuuria!

Jiri, älä unohda sanaa ”kermaperse”. Muut kuin jääkiekkoihmiset eivät voi ymmärtää sanan monimuotoisuutta. Ehkä on ihan hyvä niin. Enkä edes halua tietää, mitä ovat jääkiekkoihmiset. Ovatko ne niitä oluen ystäviä, jotka eivät osaa muodostaa pitempiä kuin kolmen sanan lauseita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuurojen kesäjuhlilla hiljaista

(ALAVUS) Tämänvuotiset kuurojen kesäjuhlat eivät ole sujuneet täysin järjestäjien suunnitelmien mukaan. Juhlien pääorganisaattorin Hannes Korvan mukaan meno on ollut varsin...

Close