Kategoriat
Kotimaa

Epäilyttävät paketit valittavat kohtelustaan oikeusasiamiehelle

(JORMALA) Eduskunnan oikeusasiamies on saanut käsiteltäväkseen Epäilyttävien pakettien tekemän valituksen syrjinnästä. Valittajien mukaan epäilyttäviä paketteja syrjitään yleisesti lähes kaikkialla Suomessa ja usein he joutuvat jopa viranomaisten tekemän väkivallan kohteeksi.
”Yleensä tilanne etenee niin, että minne ikinä epäilyttävä paketti meneekään, aletaan häntä nopeasti tuijottaa ja osoitella sormella, myös epäkunnioittava huutelu on hyvin tavanomaista. Jos epäilyttävä paketti ei halua poistua paikalta, soittaa joku poliisin”, kertoo epäilyttävien pakettien edustaja, Nuhruinen Niken reppu, johon on kiinnitetty vanhahko herätyskello, nippu johtoja sekä digitaalinäyttö.
Virkavallan tulo paikalle vain pahentaa tilannetta, valittajat katsovat. Useasti koko paikka eristetään, ja poliisi piirittää epäilyttävän paketin. Tätä toimenpidettä seuraa sitten kovakourainen ruumiintarkastus ja kuljetus poliisin huostaan. Monia tämän kohtalon kokeneista epäilyttävistä paketeista ei nähdä enää koskaan.
”Internetissä liikkuu jopa videoita, joissa poliisit tieten tahtoen räjäyttävät epäilyttävän paketin ilmaan. Tällainen silmitön väkivalta ei saa enää pysyä vaiettuna totuutena”, Nuhruinen Niken reppu , johon on kiinnitetty vanhahko herätyskello, nippu johtoja sekä digitaalinäyttö katsoo.

Sopeutuminen hankalaa

Hän pelkää, että vastikään Britanniassa paljastunut terrorisuunnitelma heikentää entisestään epäilyttävien pakettien mahdollisuuksia osallistua kansalaisyhteiskunnan toimintaan. Jo aiemmin WTC-iskut sekä Lontoon metrohyökkäykset ovat hänen mukaansa vaikeuttaneet epäilyttävien pakettien integroitumista täkäläiseen kulttuuriin.
”Viimeksi eilen hyvä ystäväni, Ruokavaraston muovikassi, joka on solmittu yhteen kengännauhoilla ja joka sisältää muutamia pahviputkiloita sekä toisen vähän pienemmän muovikassin täynnä saippuaa, joutui poistetuksi junasta ilman mitään syytä, ja vieläpä asemalle, jolta ei ollut jatkoyhteyttä hänen haluamaansa suuntaan. Eikä kukaan vaunussa edes protestoinut, pikemminkin he vaikuttivat huojentuneilta”, kertoo silminnähden järkyttynyt Nuhruinen Niken reppu , johon on kiinnitetty vanhahko herätyskello, nippu johtoja sekä digitaalinäyttö.
Valitukseen ovat yhtyneet myös Outoja aineita sisältävät kirjeet, Nimettömät viestit sekä KuPS. Oikeusasiamiehen ratkaisua odotetaan syskyn kuluessa.

5 vastausta aiheeseen “Epäilyttävät paketit valittavat kohtelustaan oikeusasiamiehelle”

Olen samaa mieltä Eturivin ykkösnikin kanssa. Tissien oikeuksista vapauteen ei puhuta sanaakaan. Tissejä on jo vuosisadan verran sorrettu peittämällä ne kaikenlaisten kääreiden sekä kankaiden taakse. Minusta tämä sortaa tissien luonnollista oikeutta vapauteen. MIKSI LIPPOSEN PORVARIHALLITUS EI PUUTU TISSIEN OIKEUKSIEN JATKUVAAN LOUKKAAMISEEN?
Btw, myös MyPa yhtyy Epäilyttävien pakettien valituslauselmaan.

Lehti on myynyt itsensä amerikkalaiselle neokonservatiiviselle medialle! Vaadin paluuta vihreisiin liberaaleihin arvoihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sanoma Osakeyhtiö ostaa internetin

Sanoma Osakeyhtiö laajentaa toimintaansa sähköisen tiedonvälityksen alalla hankkimalla enemmistöomistuksen internetistä. ”Internet täydentää erinomaisesti yhtiömme pyrkimystä maailmanlaajuiseen tiedonvälityksen kontrollointiin”, kommentoi Sanoman...

Close