Kategoriat
Ulkomaat

CIA riemuitsee onnistuneesta Castro-operaatiosta

(SIKOJENLAHTI) Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA julisti kaikkiin virastoihinsa juhlaliputuksen. Innostuksen syynä on viraston pitkäaikaisimman suunnitelman toteutuminen: Fidel Castro ei toimi Kuuban johtajana.
”Joo joo, on se poissa vaan jokusen viikon, mutta vittuako siitä? On tässä sen verta pitkään odotettu, että kyllä tämä normaalin työpäivän voittaa”, tiedustelujohtaja Lee Oswald iloitsi.
CIA:n mukaan suolisto-operaatioon joutuneen Castron syrjäänvetäytymisen takana ovat yhdysvaltalaiset tahot. Todennäköisesti kiitos kuuluu joko arvoisalle Ronald McDonaldille tai hra Burger Kingille.
”Kyllä tällainen maailmanlaajuinen ruokaimperialismi on vitusti räjähtäviä sikareita tai väärennettyjä irstailukuvia fiksumpi vaihtoehto”, Oswald kiittelee.

3 vastausta aiheeseen “CIA riemuitsee onnistuneesta Castro-operaatiosta”

Koko leikkaushan on peiteoperaatio. Castrosta tehdään salaa Sosialistinen super-cyborgi joka vaupauttaa kaikki maailman kansat vasemmalla kädellä.

Puolueettoman lähteen keksimien tietojen mukaan Fidel olisi suolisto-operaation yhteydessä castroitu. CIA toivoo näin pienentävänsä johtajan uusiutumisriskiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuuba nuorentaa johtoaan

(HAVANNA) Kuuban johtaja Fidel Castro, 79, on siirtänyt vallan toistaiseksi veljelleen Raul Castrolle, 75. ”Haluan tällä eleellä palvella erityisesti maamme...

Close