Kategoriat
Kotimaa

Zombi kaatoi metsää Itä-Suomessa

(LEPRA) Zombi kaatoi reilut kuusi hehtaaria metsää Itä-Suomessa myöhään tiistai-iltana. Lämpimän ilmamassan mukana Suomeen saapunut zombi heitteli puita sähkölinjojen päälle ja katkaisi sähköt useista sadoista talouksista. Tiistainen zombi oli harvinaisen raju Suomen oloihin.
”Yleensä tällaista jälkeä tekeviä zombeja näkee jossain Karibialla”, kommentoi palopäällikkö Sylvi Kekkonen.
Zombeja esiintyy Suomessa joitakin kymmeniä vuodessa.

14 vastausta aiheeseen “Zombi kaatoi metsää Itä-Suomessa”

Mikä vittu niitä zombeja oikein vaivaa? Pakko kiusata kunnollisia, työtämukatekeviä ihmisiä. Pitäis vittu tappaa kaikki zombit.

Juuri saamamme tiedon mukaan jutussa mainittu zombi on jatkanut riehumistaan ja tällä kertaa sytyttänyt pellon tuleen. Poliisi ei aio puuttua tilanteeseen, koska zombit ovat saatanan pelottavia. Jäämme odottamaan jatkoa

Viimeisten tietojen mukaan kyseessä ei ollut zombi vaan aivan normaali pirttihirmu, tosin kossulla ryyditettynä. Kaverit kerto.

Hyvä Uranuksen Arska,
kiitos ällistyttävästä uutisesta. Voisitko samalla asiantuntijuudella selvittää, miksi taiteilija Ruonansuun Kaiken takana -kappaleen neljännen säkeistön sanat menevät näin:
”Dannyn takana on Armi
Saunan takana on orgiat
Oven takana on poliisi
Tämän takana on KGB
Hei, nyt mä mokasin:
Meit’ on Matti, Teppo, Seppo”
Kiitoksia.

Paha Jekku-Rekku,
Olen kiitollinen harhaisesta käsityksestäsi asiantuntijuuteni osalta. Uskon, että kyseisen säkeistön sanat menevät niin kuin menevät siitä yksinkertaisesta syystä, että Jopelta puuttuu peenis. Tai kuten rahvaanomaisesti todetaan, ”munaa”.
Täältä Neptunukseen. Kiittäen ja anteeksi pyydellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Zidane pelasti maailman tuholta?

Lehtiväite: Materazzi yritti manata esiin Cthulhua Jalkapallon MM-kisojen loppuottelun dramaattisista käänteistä on tullut julkisuuteen uutta tietoa, joka kääntää ympäri tähänastiset...

Close