Kategoriat
Ulkomaat Urheilu

Zidane pelasti maailman tuholta?

Lehtiväite: Materazzi yritti manata esiin Cthulhua
Jalkapallon MM-kisojen loppuottelun dramaattisista käänteistä on tullut julkisuuteen uutta tietoa, joka kääntää ympäri tähänastiset käsitykset pelin sankareista ja syntipukeista.
Ranskan Zinedine Zidane sai finaalin jatkoajalla punaisen kortin puskettuaan Italian Marco Materazzia rintaan. Zidanen temppua paheksuttiin yleisesti epäurheilijamaisuudesta. Materazzin puolestaan väitettiin provosoineen ranskalaispelaajaa rasistisilla kommenteilla.
Sanomalehti R’lyeh Daily kertoi kuitenkin tänään, että Materazzi olisikin aloittanut lausumaan loitsua, jolla hän pyrki manaamaan esiin muinaista jumalolentoa Suurta Cthulhua. Zidane päätti pelastaa ihmiskunnan vääjäämättömältä tuholta estämällä Materazzin aikeet.
”Nyt Ranska hävisi jalkapallossa, mutta jos Cthulhu olisi ilmaantunut Berliinin olympiastadionille, olisi koko Keski-Euroopan väestö kuollut kauhuun”, arvioi hullu arabi Abdul Alhazred.
”Iä! iä! F’taghn!”, kommentoi puolestaan eteläiseltä Tyyneltämereltä puhelimitse tavoitettu Materazzi.

22 vastausta aiheeseen “Zidane pelasti maailman tuholta?”

”olisikin aloittanut lausumaan”? Kenraali Adolf Stalinin olisi syytä tarkistaa sekä kielioppi että tyylilaji. Moniin muihin Lehden juttuihin nähden tämä on kömpelö, joskin idea on mukava.

Kreikkalaisia epäiltiin yli-ikäisten peluuttamisesta Helsinki cupissa
(KUPITTAA) Helsinki cupissa HJK:n joukkueen johto on tehnyt vastalauseen kreikkalaisesta EPSM:stä, koska he epäilivät kreikkalaisten käyttäneen yli-ikäisiä pelaajia. Perusteena oli tiistainen ottelu, jonka HJK hävisi EPSM:lle 0-5.
”Muutakaan selitystä häviöllemme emme keksi”, suuri johtaja Eppu Epänormaali kommentoi pokka naamalla.
Turnauksen juryn puheenjohtaja Reijo Riisto-Niironen kertoi, että vastalause oli hylätty. ”Vastalause ei anna aihetta toimenpiteisiin. Emme pysty aukottomasti todistamaan, että kreikkalaiset olisivat käyttäneet yli-ikäisiä pelaajia”, Riisto-Niironen kertoi. Hän kertoo tarkistaneensa kaikkien kuuden paikalla olevan EPSM-joukkueen pelaajien pussit.
Kentällä oli ollut useita pelaajia, joiden häpykarvoituksen kasvu oli sangen voimakasta 13-vuotiaille. Hänen mielestään yleensä väitteet yli-ikäisistä pelaajista johtuvat siitä, että Etelä-Euroopan maissa teini-ikäiset kehittyvät fyysisesti ehkä nopeammin kuin Suomessa.
”Jonkun 12–15-vuotiaan pelaajan housuissa viikset kiinnittävät tietenkin huomiota”, Riisto-Niironen sanoo.

Ph-nglui mgla’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn Cthulhu Fhtagn Iä, Iä Cthulhu Fhtagn Iä, Iä Cthulhu Fhtagn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ihan vitun jokaista epäillään uskonrauhan rikkomisesta

(RÖYTTÄ) Uskonrauhan rikkomiset työllistävät poliisia. Maamme poliisivoimista tällä hetkellä jopa kolme neljännestä tutkii aiemmin jumalanpilkkana tunnetun lainkohdan rikkomista. Esimerkiksi Kauniaisissa...

Close