Kategoriat
Kotimaa

Ihan vitun jokaista epäillään uskonrauhan rikkomisesta

(RÖYTTÄ) Uskonrauhan rikkomiset työllistävät poliisia. Maamme poliisivoimista tällä hetkellä jopa kolme neljännestä tutkii aiemmin jumalanpilkkana tunnetun lainkohdan rikkomista.
Esimerkiksi Kauniaisissa asuva Lydia Wideman teki poliisille tutkimuspyynnön sosialisteista, hipeistä, punikeista, kettutytöistä, julkisen liikenteen käyttäjistä, Uudenmaan ulkopuolella asuvista, rumista, köyhistä, oikeakätisistä, koiraansa keltaisessa narussa taluttavista sekä sodomiiteista, joskin Wideman halusi rajata mahdolliset pitsifetisistit pois ilmoituksestaan.
”Nämä tahot loukkaavat henkilökohtaista uskoani, ja yrittäkääpäs perkeleet todistaa etteivät loukkaa”, Wideman kommentoi rauhallisesti pihakeinustaan.
Samaan aikaan Widemanille täysin tuntematon hankasalmelainen Elis Ask vaatii tuomiota uskonrauhan rikkomisesta Suomen armeijalle, oikeusministeriölle, poliitikoille, pankinjohtajille, hevosmiehille, pihtaaville naisille, Kongon mandrilleille, Urpo Leppäsen Analle, japanilaisella autolla ajaville, postuumisti kirjoja julkaisseille kirjailijoille sekä Raimo Ilaskivelle.
”Ihan vitusti loukkaavat täällä päässä. Ja usko on vankka, älä sitä epäile”, Ask analysoi kiihtymättä pihakeinustaan.
Myös muualla on otettu kantaa tilanteeseen.
”Ateistit lesottavat olevansa oikeassa, agnostikot tietävät olevansa tyhmiä ja uskovaiset vituttaa muuten vaan”, arveli muuan ja sai sangen monta syytettä.

6 vastausta aiheeseen “Ihan vitun jokaista epäillään uskonrauhan rikkomisesta”

Ainoastaan lestat lesottavat; tyypit kun pääsevät taivaaseen ja muut palavat helvetin tulessa. \o/

Lehden saamien tietojen mukaan myös Mauthausen-Gusenilaista Vasil Mauthausen-Gusenia epäillään. Tiistain vastaisena yönä hän ryhtyi vaatimaan maailmalta oikeutta. Hänen vaatimuksiinsa ei ole vastattu, mutta Taivaan Isän arvioidaan harkitsevan Mauthausen-Gusenin pilkkaamista infantiiliudesta.
Molempia (ja muitakin) epäillään molempien (ja muidenkin) uskonrauhanrikkomisesta. ”Poliisi on tietoinen tapahtuneesta ja seuraa tilanteen kehittymistä. Syytteet nostetaan aikanaan ihan vittu kaikkia vastaan”, poliisiylikonstaapeli Jari Sillanpää kommentoi koppalakkinsa alta epäluuloisesti vilkuillen.

Vääräuskoisilla koirilla ei ole uskonrauhaa. Jos en olisi homo, kärsisin marttyyrikuoleman ja pääsisin taivaaseen neitsyiden pariin. Meidän piireissä yksikään miehistä ei ole neitsyt vaan junailevat keskenään ja värkkäävät kameleiden kanssa heti kun silmä välttää, joten taivaassa ei ole minulle mitään tarjolla.

Oletteko miettineet minkälaiset naiset pääsevät Paratiisiin? Eli pettymys voipi olla suuri kun ”marttyyrit” näkevät tarjolla olevat neitsykät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Italia siirtyy fasismiin

(ROOMA) Italian voitto jalkapallon MM-kisoissa on innoittanut maan hallituksen tekemään uusia linjauksia tulevaisuutta koskien. ”Tämä voitto osoitti vastaansanomattomalla tavalla italialaisen...

Close