Kategoriat
Ulkomaat

Israel ei ammu 48 tuntiin ainakaan paljoa

(HAIFA) Israel aloitti sunnuntaina kahden vuorokauden tauon ilmaiskuissa. Tauon aikana Israel hyökkää enintään puolella teholla ja tähtää korkeintaan sinne päin. Kahden vuorokauden rauhoittuminen ei kuitenkaan tarkoita lopullista rauhaa.
”Jos tässä nyt 48 tuntia maltetaan olla suunnilleen aloillaan, niin eiköhän tässä seuraavat 48 vuotta sitten jakseta taas vanhaan malliin”, lupaili Israelin armeijan komentaja Ruben Stiller.
Libanonissa Israelin rauhoittuminen ja vain satunnaisesti satavat pommit on otettu vastaan innolla.
”Aaaarggh, tänne osui, saatana!”
Samaan aikaan Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad hyppi epätoivoisesti televisiokameroiden edessä ja toivoi, että jollain kiinnostaisi hänenkin mielipiteensä asiasta.

8 vastausta aiheeseen “Israel ei ammu 48 tuntiin ainakaan paljoa”

48 tunnin vapaaehtoinen osittain-aselepo, jolloin tosin saa ampua ihan niin paljon kun haluaa.

Pitäähän intervallituhoamisessa lyhyt tauko olla, niin jaksaa pitkällä aikavälillä tuhota enemmän. Stillerille pisteet isosti ajattelemisesta. Papukaijamerkin voikin sitten 48 tunnin kuluttua asettaa arabin ahteriin.

…ja toivoi, että jollain kiinnostaisi hänenkin mielipiteensä asiasta.
Suominkieltäkö on tämä oikeaoppista hyvää ja,?

Israel on toistaiseksi onnistunut pitämään lupauksensa odottamattoman hyvin, sillä se ei ole toistaiseksi osunut yhteenkään Hizbollah-kohteeseen osittaisen vapaavalintaisen tulitauon aikana.

(HAIMA) Israelin uusi taukomalli on otettu eri puolilla maailmaa vastaan mielenkiinnolla. Kotimaassamme mallin pää-äänenkannattajiin lukeutuu useita julkisuudenhahmoja, heistä mainittakoon mm. Chrystal Rocks -rokkipoppoon Andy McCoke, HER -yhtyeen Ville Valopää, ja urheilulegenda Masa Hiiri.
”Joo, mä oon däsh kelannu, et mä en käydä mitään rojuu feuraavan keikan aikana, ainakaan paljoo, enkä mä duu koshkee mihinkään sdiffiin shittiin enää koshkaan, paidzi filloin kun mul on dsellanen fiilish”, kommentoi McCoke.
Pimeyden ruhtinas Valopää sen sijaan soveltaa Israel-metodia seurusteluunsa ja tupakointiinsa: Mä voin seurustella mun kimman kaa ainaki silloin tällöin ja mun tupakkalakon aikana mä en polttanu yhtään enempää, kuin mulla teki mieli.”
”Ehkä otin, ehkä otin vaan vähäsen. Mä en juo alkoholia koskaan, mä otin vaan muutamankymmentä kaljaa tossa männäviikolla, eihän me ny aikuset ihmiset ruveta muutamista vikisemään. Mun väkivaltataukokin on onnistunut melko hyvin, en oo pitkään aikaan pahoinpidelly mun ex-kihlattu-ex-vaimo-nykyistä vaimoketta. Mun avioliitotkin on pitäny aika hyvin, enää en oo selvinpäin kännissä uhannu erota vaimosta enkä tyttöystävistä”, selostaa alan suomenmestari, herra Hiiri, tilannettaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lähi-itämaiset kamppailulajit kasvattavat suosiotaan

Perinteiset karate- ja aikidoseurat ovat kärsineet väen vähyydestä, kun uusia trendejä etsivät kamppailulajien harrastajat ovat hakeutuneet uusien lähi-itämaisten lajien pariin....

Close