Kategoriat
Seksivau

Uudet G.I.Joe -toimintafiguurit ensi joulun hittilelu

(WASHINGTON) Bratz- ja Action Man -nuket ovat menneen talven lumia. Tähän suuntaan ainakin viittaa uuden G. I. Joe -nukkesarjan julkaisemisen aiheuttama ennakkokohu. Uuden sarjan taustalta löytyvä Hasbro-yhtiö on oman ilmoituksensa mukaan myynyt kaksi ensimmäistä erää nukkeja loppuun jo ennakkoon.
Ensimmäiset G. I. Joe -nuket valmistettiin jo 60-luvulla: tuolloin oli vallankumouksellista saada pojat leikkimään nukeilla. Armeija-aiheet kuitenkin viehättivät nuoria poikia ja saman konseptin uskotaan purevan vieläkin.
”Pyrimme entistä suurempaan realismiin, mikä näkyy ennen muuta Joen varustuksessa” kertoo Hasbron markkinointipäällikkö John Wayne.
”Ensinnäkin kaikilla Joeilla on mukanaan vesisanko, jossa perivihollisen päätä voi uittaa tämän tajuttomuuteen saakka. Mukana on myös tukevatekoinen varsitaskulamppu, johon ei ole tarvis paristoja laittaa. Videokamera on tietysti kaikilla, jotta taistelija voi viedä kotiin muistoja parhaista hetkistä vartijana vankileirillä.”

Myös vastapuoli
edustettuna

Tietenkin sotilaalla on oltava myös vastapuolensa. Waynen mukaan vihollista valitessa on haluttu varoa osoittelemasta minkään tietyn maan suuntaan, joten Joen vastustajana sotatantereella on yksinkertaisesti ”Arabi”.
”Arabin varusteisiin ei kuulu aseita lainkaan. Sen sijaan Arabilla on vaatteet, jotka voi riisua kaikki, nippusiteet ranteissa ja lakanoista valmistettu käsivarrenmittainen köysi” summaa Wayne.
”Tietysti G. I. Joe -nukeilla on vastaavasti M-16 -rynnäkkökivääri ja tolkuttoman iso penis” vetää hän sarjan perusidean yhteen.

3 vastausta aiheeseen “Uudet G.I.Joe -toimintafiguurit ensi joulun hittilelu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti 102 vuotta sitten: Poliisi huolissaan aktivismin lisääntymisestä

(HELSINKI) Poliisi haluaisi kiristää erilaisten ääriryhmien valvontaa. Erityisen huolissaan virkavalta on laillisen esivallan yhä avoimemmasta vastustamisesta. Poliisikuvernööri Sergei Popovin mukaan...

Close