Kategoriat
Ulkomaat

USA lisäsi Suomen pahan akseliin

(DUODENUM) Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld ilmoitti Suomen kuuluvan vastedes ns. pahan akseliin. Suomi päätyi listalle Irakin ja Iranin oheen, koska maassa on harjoitettu poikkeuksellisen paljon asymmetristä sodankäyntiä, puolustusministeri kertoi.
”Suomen poikkeuksellisen korkeat itsemurhaluvut eivät voi kertoa mistään muusta kuin sammumattomasta vihasta länsimaista vapautta ja demokraattista ihannetta vastaan. Kyseessä eivät ole epätoivoiset teot, vaan terrori-iskut suoraan Yhdysvaltain sydämeen”, Rumsfeld sanoi.
”Tätäkään ei olisi tapahtunut, mikäli Suomi kuuluisi Natoon”, kommentoi asiaa Helsingin Sanomien kolumnisti Olli Kivinen.

10 vastausta aiheeseen “USA lisäsi Suomen pahan akseliin”

Puukot ja kossupullot on ollu sissisodan välineitä jo jääkaudelta, on kumma kun on saatu olla näinkin kauan rauhassa. Ehkä nyt axis-of-democrazy valloittaa rypsipeltomme.

Axl Rose halusi muodostaa Axls of Evil -ryhmittymän, mutta ei saanut tarpeeksi Axl-nimisiä ihmisiä kokoon. Tai no, kyllä MTV Finlandin Axl Smith yritti hakea paikkaa ryhmästä, mutta häntä ei hyväksytty, sillä jopa Axl Rosen mielestä tämä Smith on jo liian paha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti 100 vuotta sitten: Yksinäisten naisten äänioikeus puhuttaa senaatissa

(HELSINKI) Kysymys äänioikeudesta jakaa edelleen rajusti senaatin mielipiteet. Äänioikeuslakia valmistelleen työryhmän puheenjohtaja Robert Hermanson haluaisi rajata yksinäiset naiset ja lesboparit...

Close