Kategoriat
Kulttuuri

Suomalaisilta täysi tuki Ville Valolle

Supertähden tuska lähellä kaikkien sydäntä
(KANSAN TAHTO) Rocktähti Ville Valon hätä koskettaa syvästi kaikkia suomalaisia. Kansaa on sävähdyttänyt sydänjuuria myöten hänen iltapäivälehdille esittämänsä riipaiseva kertomus niistä lukuisista vaikeuksista ja synkistä hetkistä, jotka elämä rockmaailman huipulla, miljoonatulot ja supersuosio ovat hänen eteensä kasanneet.
”Voi että. Kyllä on kovin hänellä vaikeaa. Toivottavasti nyt mahdollisimman moni kuulee tämän lööppien hätähuudon”, pohtii pitkäaikaistyötön Markku rannalla.
”Niinhän se on, että suurin taide syntyy aina suurimmasta tuskasta”, arvelee pyörätuolipotilas Juhani kuntohoitolasta.
Valoa varten suunnitellaan jopa erillistä avustuskeräystä ja jokainen halukas voi jättää pahoittelunsa erityisiin surukirjoihin, joita sijoitetaan mm. kaupungintaloille ja kunnanvirastoihin. Lisäksi valtioneuvosto pohtii suruliputuksen järjestämistä Valon ja kaikkien muidenkin ahdistuneiden runopoikien hyväksi.
Liputuspäivän teemaksi on suunniteltu ”No vittu yhyy”.

5 vastausta aiheeseen “Suomalaisilta täysi tuki Ville Valolle”

Ei raha tuo onnea, mutta onhan se aina mukavampi yksityiskoneessa itkeä. Ja kansa ymmärtää.

Tuen täysillä Ville Valoa. on se niin ikävää kun niin suosittu ihminen kokee surua, ja sitten siitä kirjoitetaan viihde osastolla! Toivottavasti valo alkaa paistamaan taas Villelle pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aarno Laitinen unohti haukkua feministit kolumnissaan

(KLUUVI) Toimittaja [search term="Aarno Laitinen"]Aarno Laitinen[/search] pahoittelee syvästi, että unohti pilkata feministejä viikonlopun Iltalehteen kirjoittamassaan kolumnissa "Oskun tarina". Koko kolumnissa...

Close