Kategoriat
Kotimaa

Aarno Laitinen unohti haukkua feministit kolumnissaan

(KLUUVI) Toimittaja [search term=”Aarno Laitinen”]Aarno Laitinen[/search] pahoittelee syvästi, että unohti pilkata feministejä viikonlopun Iltalehteen kirjoittamassaan kolumnissa ”Oskun tarina”. Koko kolumnissa ei mainita feministejä kertaakaan, ja naisiin yleensäkään ei viitata kuin kursorisesti.
Kyseessä on ensimmäinen vastaava unohdus Laitisen pitkällä uralla. Hän puolustautuu myös muistuttamalla, että ympäristönsuojelijat, aktivistit ja nuoret saavat tälläkin kertaa haukkunsa. Laitinen lupaa, ettei viikonloppuinen virhe enää toistu, ja seuraavassa kolumnissa ”tyhmät feministit” laitetaan taas ruotuun.
”Feministit ovat syvältä. Tyhmiäkin ovat”, sanailee Laitinen virtuoosimaiseen tapaansa. Hän on myös antanut julkisuuteen lyhyen tiedotteen, joka sisältää lyhyen synopsiksen ensi viikon annista.
”Vihreät ovat tyhmiä, feministit ovat tyhmiä ja rumia, nuoriso laiskaa ja kelvotonta, ympäristönsuojelijat tyhmiä, rumia ja laiskoja. Hyviä ihmisiä ovat ikääntyvät ja katkerat iltapäivälehtien kolumnistit ja heidän kaverinsa”, kuuluu kolumnin ydinsanoma.
Viranomaiset ovat Laitisen pahottelun jälkeen peruuttaneet Helsinkiin suunnitellun poikkeustilan.

7 vastausta aiheeseen “Aarno Laitinen unohti haukkua feministit kolumnissaan”

hämmentävän tarkkaa mediakritiikkiä. olen vaikuttunut. yhdessä edellisen kanssa piirtää sellaisen kartan että pelottaa: mikä oikeasti saa ihmiset hakeutumaan tälle alalle? nimim. tmttj

Ilmoitus virheestä eli reklamaatio on tehtävä viivytyksettä sen jälkeen, kun kuluttaja on havainnut tai hän olisi voinut sen havaita. Virheilmoituksen viivästyessä kuluttaja voi menettää oikeutensa hyvitykseen. Ostajalla on aikaa ainakin kaksi kuukautta ilmoittaa virheestä myyjälle.

Kyllä Lehdenkin, hitto, jokaisen lehden, tulisi saada oma Aarno Laitinen. Suomesta ei taida vaan toista yhtä pienimunaista miestä löytyä. Pysyypähän poissa kaduilta. Jonkin palkinnon voisi Iltalehdelle myöntää humaanista huolenpidosta, kun ovat antaneet tuollaiselle pitkäaikaiskusipäälle töitä.

Hyvinhän Laitinen näyttää onnistuvan kolumnistin tärkeimmässä tehtävässä, eli puheenaiheiden nostamisessa pinnalle ja herkkähipiäisten lukijoiden ärsyttämisessä. Juuri siitä hänelle IL taitaa maksaa.

Joo, ihan vitusti on puheenaiheita nostanut. Ainakaan Laitisella ei ole mitään typerää kännykkäblogia!

Pitäskö suomeen sitten tehä miehille oma sovinistipuolue niin sitten voitaisiin ratkaista demokraattisesti tämä tasa-arvo vaalilukemista?
Älkää nyt hyvät ihmiset luulko että feministipuoleet ajaa ainakaan tasa-arvoa.
Mut jos suomeen tulee feministipuolue niin muistakaa et johdos pitää olla ainakin 50% miehiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Joni Soila harkitsee Nykäs-luottotoimittajaksi ryhtymistä

(PHI PHI) Kohutoimittaja Joni Soila harkitsee paluuta juorulehdistön riveihin. Lehden saamien tietojen mukaan Soilan suunnitelmissa on ryhtyä uudeksi Matti Nykäsen...

Close