Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Kuntaneuvotteluissa läpimurto

Kuntauudistushanketta valmistellut työryhmä on saanut viimein sorvattua sovintoesityksen uudesta kuntarakenteesta.
””Keskeinen ajatus tässä on se, että kuntaliitokset pyritään tekemään siten, että uusista kunnista muodostuu kartalla härskejä kuvioita””, kertoo alue- ja kuntaministeri Hannes Manninen.
””Tämän perusajatuksen pohjalta työryhmä on valmistellut erilaisia toimenpideohjelmia, joista ensisijaiseksi olemme nostaneet niin sanotun kirkkovene-mallin.””
Mannisen mukaan yhdistämällä esimerkiksi Kristiinankaupunki, Närpiö, Maalahti, Mustasaari, Vähäkyrö, Isokyrö, Ylistaro, Ilmajoki, Kurikka, Kauhajoki ja Isojoki yhdeksi suurkunnaksi sekä niiden keskelle jäävät Laihia, Jurva, Teuva ja Karijoki toiseksi, saadaan kartalle muodostettua kirkkoveneen mallinen alue.
””Ainakin jos käyttää hieman mielikuvitusta.””
Manninen kehottaa suomalaisia kuntia asennemuutokseen: kuntarakenteen uudistus on hänen mukaansa välttämätön.
””Siltä ei välty yksikään kunta Suomessa. Paitsi ehkä Jämsänkoski, kun se on jo valmiiksi kikkelin muotoinen.””
Länsi-Suomen läänin maaherra Rauno Saari pitää Mannisen ehdotusta kannatettavana. Kirkkovene-malli sopii hänen mukaansa erityisen hyvin Pohjanmaalla sovellettavaksi.
””Mulkkuja kun ovat koko sakki.””

8 vastausta aiheeseen “Kuntaneuvotteluissa läpimurto”

Pohjanmaalaisena haluan todeta, että vaikka olemme kaikki mulkkuja, täällä on myös tissejä.

Kun muodostetaan Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan kunnista yksi suurkunta, saadaan kartalle komea erektioon nouseva peenis. Sitä sitten kaihoten katsellaan, eikä vähiten kaljuuntuva kuntaministerimme, jolla tuskin on enää vuosiin ollut koko erektiosta kummempia huolia.

Kuntaliitosasian lisäselvittelyssä voisi vielä kiinnittää journalistisen psilmän Demarien ajaman liittelyagendan käsikynkässä kesustalaisporvarilliseen yksityistämisen kautta tehostamisohjelmaan.. Keep up!

Jos ette vielä ole huomanneet, niin katsokaapa 2 euron kolikosta, millaisen kuntaliitoksen Suomi ja Ruotsi yhdessä muodostavat! :I

Katsokaa pohjoismaiden karttaa ja erityisesti Itämerta. Sen merialueista näyttää muodostuvan koukkuselkäinen mies, jolla on HIRVEÄ KYRPÄ (Suomenlahti), joka lähestyy jotain, en tiedä mitä, reikää (Laatokka). Sen kanssa voi käyttää mielikuvistusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pikkukylien uusnatsit edelleen vaikeassa asemassa

Vaikka Suomeen päästetään nykyisin ulkomaalaisia ja osa jopa jää asumaan, on etenkin haja-asutusalueiden fasisteilla yhä vaikeuksia solmia riittäviä kontakteja. Monien...

Close