Kategoriat
Kotimaa

Pikkukylien uusnatsit edelleen vaikeassa asemassa

Vaikka Suomeen päästetään nykyisin ulkomaalaisia ja osa jopa jää asumaan, on etenkin haja-asutusalueiden fasisteilla yhä vaikeuksia solmia riittäviä kontakteja. Monien pikkukaupunkien uusnatsiyhdistyksissa suunnitellaan jo lapun laittamista luukulle.
(MIKKELI) ”Ei ole ulkomaalaisia viemässä meidän työpaikkoja” summaa Puutersalmi Blood and honour -yhdistyksen puheenjohtaja ja toinen jäsen Götterdämmerung Rahikainen yhdistyksensä kohtaamat vaikeudet.
”Sekä minä, että muu yhdistys joudutaan päivittäin töihin. Varsinkin tuota [yhdistyksen sihteeri Tristanundisolde] Sopasta tämä tilanne haittaa pahasti, sen sukurasitus kun oirehtii pääosin huonona selkänä.”
Yhdistyksen vuosikirja on myös lohdutonta luettavaa. Koko edellisvuoden aikana järjestö otti osaa vain kahteen väkivallantekoon, joiden molempien kohteena oli ”joku pitkätukka snägärin jonossa.”

Maanlaajuinen
ongelma

Ulkomaalaisten puutteesta eivät kärsi ainoastaan maaseudun nahkapäävipeltäjät. Myös pienemmissä kaupungeissa nähdään ulkomaalaisia ainoastaan harvakseltaan.
”On perkele hankittu maiharit, on henkselit, on valkoinen ylpeys -t-paidat, mutta mitäs sitten? Sitten puuttuu ulkomaalaiset, joille uhota. Meinaan siis, helvetinkö iloa siitä on olla ylpeä suomalaisuudesta, jos ei ole sitten epäsuomalaisia, joita kattella alaspäin” valittelee Raimo Mikkelistä.
”Pari suomenruotsalaista täällä kyllä pyörii, mutta kun niiden veri on perkele puhtaampaa, niin ei kehtaa sitten niillekään huudella” lisää Raimo itse vasta kolmannen asteen arjalaiskansan pitkälle slaavilaisena edustajana.

Omia
toimia

Valopilkkujakin näkyy. Esimerkiksi Puutersalmella paikallinen natsiyhdistys on jo ryhtynyt päättäväisiin toimiin riittävän ennakkoluuloisuuden ylläpitämiseksi pitäjässä.
”Olen tuota vähän alkanut epäillä, että se olisi homo tuo Sopanen. Ajattelin sen varuiksi piestä, kunhan se tulee konttorilla taas käymään” kokoaa puheenjohtaja, übergrüppenführer Götterdämmerung Rahikainen yhteen yhdistyksen tulevia suunnitelmia pyrkien samalla peittelemään selvästi freneologisesta ideaalista poikkeavaa leukaansa.

13 vastausta aiheeseen “Pikkukylien uusnatsit edelleen vaikeassa asemassa”

Mutta mitä siitä. Toni ja Heikki Haaman Showta ei tietääkseni ole näytetty uusintana kertaakaan, vaikka syytä olisi ollut. Speden spelit sen sijaan tuli n. 742 kertaa, vaikka syytä ei olisi ollut.
Perkele.

Sisäsiittoisena savolais-ugrilaisena on helppo hymyillä… ”Näyttäisi siltä että homma on nousussa!”

Käytiin juuri jakamassa 400 lentolehtistä Helsingin keskustassa… Tää meidän juttu menee nyt todella kovaa eteenpäin. Heil heil!

Kyllähän tämä on taas niin traagista ja naurettavaa että…
Kiitokset Lehdelle hyvästä journalistisestä työstä Suomen sinivalkoisen (ja verisen) kansan hyväksi.

Nahkatukat on katelleet liikaa niitä vanhoja pillurättimainoksia kun luulevat veren olevan oikeasti sinistä.

minä täällä ystävieni kera haluaisin vain sanoa, että vitun paskat keksikää omat vitsinne saatana.

oisko ideaa suunnata katseet hallituksen suuntaan ja miettiä mistä kaikki myötämielisyys ulkomaalaisia kohtaan tulee.Laardi perseet ovat vetäneet suomen verotuksen niinpaljon tiukalle että on halvempi ottaa muualta väki töihin.Tavallinen duunari maksaa työnantajalle senverran paljon että on helppo ottaa muualta 8e tunti joku villatukka kuin maksaa toistasataa pitämällä suomalaista.Nykyinen meininki vie suomea kohti jotain muuta mitä omille lapsille haluaisi. tehtaita viedään ulkomaille halvemman perästä ja tavallinen kansalainen maksaa erotukset.Oisko mahdotonta yhdistää voimia ja koota rivit ja hakea oikeutta sieltä mistä sen pitäisi löytyä.Olkiluodossa on yli 50%ulkomaalaisia duunissa vain halvan rahan takia.suomessa työttömyys ei parane kursseilla vaan tekemällä ja vaikuttamalla asioihin sitten joko hyvällä tai pahalla!Koko suomi on saatava reagoimaan eikä vain vittuilla keskenään kuka kannattaa mitä aatetta.onko liikaa pyydetty… myös vihaa tunteva.

olisko syytä dunaa noi pilkut oikeille paikalle ku kerran vittuilette muille ??!???eixje?? lol ;P

Hei!
Etsin maailman laajuisesti miehiä jotka voivat lopettaa kärsimykseni.
1 neekeri ja muutama turkkilainen ja tietenkin muutama suomalainen kätyri, jotka harjoittavat laaja mittaista häirintää ja kiusaamista minua kohtaan ja joka kestänyt jo vuoden.
Terveisin Tarja Laurila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Montenegrosta YK:n jäsen

(PODGORICA) Montenegron jäsenyys YK:ssa vahvistetaan tänään. Vasta itsenäistynyt maa on YK:n 192. jäsenmaa. YK:n julkilausumassa jäsenyyden tiimoilta todetaan juhlallisesti, että...

Close