Kategoriat
Urheilu

Armstrong vahvoilla Tour-voittajaksi

(COMUNIDAD VALENCIANA) Yhdysvaltain Lance Armstrong on vahvin ehdokas lauantaina alkavan Tour de Francen voittajaksi. Amerikkalaistähden voittomahdollisuuksia ei asiantuntijoiden mukaan haittaa edes se, ettei hän osallistu koko kilpailuun.
”Eipä osallistu kukaan muukaan”, arvioi pyöräilyekspertti Astana Würth piripäissään Strasbourgissa.
Perjantaina pyöräilymaailma kohisi, kun monet suuret ennakkosuosikit, kuten Erytropoietiini-Kortikoidi-tallin kapteeni Ivan Basso ja EPO-Mobilea edustava Jan Ullrich vetäytyivät kisasta dopingepäilyjen saattelemana. Tieto laajamittaisesta piristeiden käytöstä maantiepyöräilyssä tuli ”ihan vitun suurena yllätyksenä” koko urheilumaailmalle.
”Jopas nyt jotakin”, lausahti entinen kilpapyöräilijä Fausto Amfetamiini.
Armstrongin lisäksi kärkipäähän on veikkailtu italialaista Ottavio Bottecchiaa sekä Ranskan Antonin Magnea, joista kumpikaan ei osallistu kisaan ja jotka ovat itse asiassa maanneet haudassa jo hollin aikaa.

3 vastausta aiheeseen “Armstrong vahvoilla Tour-voittajaksi”

Hetkuttelepa omaa veijariasi kolme tuntia täysillä pumppaavan basson vieressä niin et itsekään viitsi näyttäytyä ihonmyötäisissä suorassa televisiolähetyksessä. Varsinkin kun EPO on pidentänyt Janilla muutakin kuin palautumisaikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuntaneuvotteluissa läpimurto

Kuntauudistushanketta valmistellut työryhmä on saanut viimein sorvattua sovintoesityksen uudesta kuntarakenteesta. ”"Keskeinen ajatus tässä on se, että kuntaliitokset pyritään tekemään siten,...

Close