Kategoriat
Urheilu

Harmaa alue vahvoilla seuraavaksi olympiaisännäksi

(PYLEVA) Tiukkaan kilpailuun vuoden 2014 talvikisojen isännästä on liittynyt uusi tulokas. KOK:n lähteiden mukaan uusi kilpailija on monien atleettien hyvin tuntema Harmaa Alue. Olympiakomitean edustajat arvelevat tämän mustan lampaan olevan hyvinkin vahvoilla.
”Etenkin hiihtäjille Harmaa Alue on erittäin tuttu ja suosittu paikka, joten heidän suunnaltaan on odotettavissa kannatusta”, pohtii KOK:n dopingvastaava Martin Björgen maatilahommiensa lomassa.
Harmaa Alue joutui jättämään vuoden 2010 hakukisan väliin vatsataudin takia sekä taktisista syistä. Nyt se on Lehden saamien tietojen mukaan pystynyt harjoittelemaan hyvin ja ilman vammoja, joten menestystä on odotettavissa varsinkin jos sääolosuhteet osoittautuvat hankaliksi.

3 vastausta aiheeseen “Harmaa alue vahvoilla seuraavaksi olympiaisännäksi”

Olympialaisia on jatkettu kahdella viikolla suomalaisten huonojen suoritusten takia! ”Vielä kerran ja tunteella, kyllä se mitali sieltä irtoaa ennen kesää”, arvioitsi tulos- ja juomanlaskija Anssi Kukkonen. ”Vittu”, täydensi Janne Ahosen kaveri Mauno Ahonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sampo keskittyy salakuunteluun

(HELSINKI) Sampo myy pankki- ja vakuutustoimintansa kannattamattomana. Konsernijohtaja Seppo Ilmarisen mukaan Sampo aikoo jatkossa keskittyä ydinosaamisalueeseensa eli salakuuntelupalvelujen tarjoamiseen yrityksille...

Close