Kategoriat
Seksivau

Conan Barbaari Suomeen

(HYBORIA) Kimmerialainen heimopäällikkö Conan Barbaari saapuu Suomen-vierailulle maaliskuussa. Conan on jo pitkään kertonut heimolleen leirinuotiolla Suomi-aiheisia vitsejä. Erityistä hilpeyttä on aiheuttanut Conanin väitetty yhdennäköisyys presidentti Tarja Haloseen. Suomalaisten fanien lähettämät kirjeet saivat Conanin innostumaan siinä määrin, että hän päätti matkustaa tutustumaan maahamme.
”Conan viipyy Suomessa viikon ajan. Hänen suunnitelmissaan on ainakin kylien polttaminen, summittaiset raiskaukset sekä yleinen väkivaltainen käytös. Conan toivoo tapaavansa myös presidenttinne”, kerrottiin Lehdelle Barbaarin manageritoimistosta.

10 vastausta aiheeseen “Conan Barbaari Suomeen”

Mieleeni palaa Pahkasian klassinen sarjakuva, jossa Miihkali ja Minnaryyni leikkivät Conan Barbaaria.

Tervetuloa vaan! Ensin mennään hiihtämään Lapin läänin ympäri ja sitten pariksi viikoksi saunaan.

Conan Barbaarihan on se Kalifornian kuvernööri. Minä muistan sen, se karkasi samalla rundilla apinahäkistä kuin se yksi Teksasin kuvernööri, joka nykyään istuu sormi ohjusten laukaisunapilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aivan vitunmoiseen paniikkiin aihetta

(UUSI JERUSALEM) Media, sisäministeriö, pääesikunta ja valtioneuvosto kehottavat kaikkia ihmisiä panikoimaan lintuinfluenssan takia. Hetkenä minä hyvänsä koko Suomen tartuttava ja...

Close