Kategoriat
Muut

Veikkaus avaa uuden livevetokohteen

(VAALIMAA) Veikkaus avaa uuden livevetokohteen, jossa veikkaajat pääsevät kokeilemaan taitojaan uudella saralla. Veikkauskohteessa täytyy tietää, missä vaiheessa Yleisradion vaalikolmikko Tarmo Ropponen, Sami Borg ja Matti Rönkä luopuu pikkutakeistaan.
Mahdollisia veikkauskohteita ovat kellonajan lisäksi takit pysyvät päällä, takit lähtevät eri aikaan, housut ensin, sammun jo uutisten aikaan sekä Raimo Ilaskivi. Veikkaus pohti myös vaihtoehdon katson vaaleja muilta kanavilta ottamista mukaan, mutta ei uskonut sen keräävän juuri vaihtoa.

”Ensimmäisen kierroksen ennakkotietojen perusteella tulosstudiossa käydään sen verran kuumana, että asiantuntija-arvioiden mukaan edes yhdeksään asti ei varmaankaan mennä. Itse suosittelen myös alle yhdeksän tuloksen veikkaamista, sillä silloin ehtii voiton napsahtaessa lähikauppaan olutostoksille”
vihjaa vetoasiantuntija Riku Kytösalmi.

Yksi vastaus aiheeseen “Veikkaus avaa uuden livevetokohteen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sään merkittävä vaikutus vaalitulokseen vielä epäselvä

(MYRSKYLÄ) Tänään lopullisesti ratkeavan presidentinvaalin ratkaisevaksi tekijäksi on jälleen paljastumassa vanha konna - sää. Tv-tenttien, kampanjakiertueiden ja viihdeohjelmavisiittien merkitys on...

Close