Kategoriat
Sähkeet

Republikaanit: Bush voittaja

(HELSINKI) George W. Bush on Suomen uusi presidentti. Fox Newsille antamassaan tiedotteessa republikaanipuolue julistaa Bushin voittaneen jo vaalien toisen kierroksen.
”Ääntenlaskennan jatkaminen on tässä vaiheessa jo tarpeetonta” tiedottessa todetaan:

”Laskemattomia ääniä ei juuri enää ole ja presidentti Bushin voitto on täysin kiistaton.”

Bush on suomen ensimmäinen ulkomainen presidentti. Hänen odotetaan ennen muuta parantavan Suomen kilpailukykyä kiristyvässä kansainvälisessä markkinatilanteessa ja jatkavan työntekijöiden ja omistajien vastakkainasettelun purkamista.

19 vastausta aiheeseen “Republikaanit: Bush voittaja”

Vaalit uusiksi!
On sitten Suomestakin tulossa ähläm-valtio, jossa voidaan äänestää miten sattuu. Kansalaiset kaduille vastustamaan Bushin hallintoa. Bushin voitosta voimme syyttää Kuusamolaisia, koska he äänestivät epärehellisesti.

Ensimmäistä kertaa kuulen, että jollain kielellä on presidentti. Suomen presidentti on Tarja Halonen, mutta suomen presidentti on George W. Bush. Mutta mikä kenenkin monoja potkii.

Varsinais-Suomi oli näiden vaalien vaa’ankielimaakunta, mutta äänestyskoppien väärinkäyttö aiheuttanee sen, että maakunnan äänet pitää laskea uusiksi, tällä kertaa päällään seisten.
Lisäksi juuri saamamme tiedon mukaan Bush voitti myös Kanadan parlamenttivaalit.

Tampereella vaaliskandaali on päässyt aivan uudelle tasolle kun kommunistipuolue Eläkeläiset kansan asialla rp on valinnut kunnallispoliitikko Seppo Lehdon presidenttiehdokkaakseen. Lehto saavutti suuren suosion puoluekokouksessa hänen julistettuaan evankeliumia Karjalan palauttamisesta, ryssän ulosajamisesta ja Natoon liittymisestä sekä tämän jälkeisestä kannaksen suurhyökkäyksestä. Lehto muisti saarnassaan sivuhuomiona myös eläkeläisten ongelmallisen aseman Suomen tulevaisuudessa.
”Ryssä ulos! Suur-Suomi tulee!” kommentoi Lehto presidenttiehdokkuuttaan.

Bush on männäviikolla voittanut myös Idols-karsinnat Kouvolassa ja arvalla rukkassatsin.

No jo oli aikakin. Ehkä me suomalaisetkin pääsemme nyt nauttimaan suuren maailman herkuista, kuten massiivisesta valtionvelasta, rappeutuvasta koulu- ja sairaanhoitojärjestelmästä, olemattomista tuista eläkeläisille ja sosiaalihuollosta joka tuhoutuu kymmenen vuoden sisällä.
Ja muistakaa, että uuden presidenttimme johdolla meidän tulee omaksua hänen ehdoton vihansa köyhiä ja tummaihoisia kohtaan.

Simakuutio: Suomi olisi 52. osavaltio. Tony ”Sylikoira” Blair on 51. osavaltion kuvernööri.

Hyvä Kari Tenava, jos ystävällisesti lukisitte uutisen tarkemmin, voisinette huomata, että sen mukaan George W. Bush on sekä Suomen että suomen presidentti.

Ainoastaan Keorke osaa purkaa sekä omistajat että työntekijät. Ja se on hyvä, menköön molemmat vittuun.
Vatsakkain asentelun aika on ohi! ( 1. Korinttolaiskirje)

Hra Fogg kirjoitti:

Ehkä me suomalaisetkin pääsemme nyt nauttimaan suuren maailman herkuista, kuten massiivisesta valtionvelasta, rappeutuvasta koulu- ja sairaanhoitojärjestelmästä, olemattomista tuista eläkeläisille ja sosiaalihuollosta joka tuhoutuu kymmenen vuoden sisällä.

Öhh… johan noista on ehditty nauttia ennen Yrjön tulemistakin.

Suomi ei ole vielä USA:n 52:skaan osavaltio, koska Kanada liitettiin juuri Amerikan Yhdysvaltoihin. Suomen sijaluku keikkuu kai jossain 60 ja 70 välissä, heti Islannin sotilastukikohdan jälkeen.

Itse ehdotan, että pillu vihdoin tehtäisiin pillu jotain pillu tälle käsittämättömälle asialle pillu. Pillu tämä on jo pillu mennyt pillu pillu liian pillu pitkälle.

Bush voitti myös Palestiinan parlamenttivaalit (siis sielläkin voitti uskonnolliset fundamenttalistit jotka suoraan julistivat itsensä voittjiksi), Chilen presidentinvaalit, Portugalin presidentinvaalit ja on ennakkosuosikki Miss Suomeksi.

Bush on poikkeuksellisesti ehdolla tulevissa puoluekokouksissa sekä Kokoomuksen, Keskustan että SDP:n puheenjohtajaksi. Aiemmasta poiketen hänellä on myös häkellyttävä mahdollisuus tulla valituksi kaikkiin kolmeen.
Tulevana sunnuntaina äänestän Hamasia, koska luotan Länsirannan ja Gazan gallup-tuloksiin aukottomasti.

Ei ihme, että kirjoittaja on sekoittanut George Puskan ja Harja Talosen. Molemmat on julkisuudessa yhtä epävarmoja ja aiheuttavat hämmennystä halventavilla lausunnoilla.

jooooooooooooooooo mennään yhdysvaltojen mukana ja toivotaan ettei maailma räjähdä heti jäte tulvan takia. hitlerkin on arvostettavampi vaikka oli massamurhaaja koska sillä oli omia mielipiteitä mutta kun bush on pälkkä sätkynukke joka tuhoaa amerikassa kaiken vastarinnan yhessä cian kanssa
hyvin menee jos halutaan suistaa maailma tuhoon ennen kun on ees alettu lähtölaskenta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Norjalaiset toivovat arvostelutuomareita myös keihäänheittoon

(TRONDHEIM) Tulevan kesän yleisurheilukisoissa eivät citius, altius ja fortius enää välttämättä riitäkään. Myös tyylillä on merkitystä. Näin uskovat ainakin Norjan...

Close