Kategoriat
Kotimaa

Ulkomainonnasta jälleen valitusten vyöry

(JYVÄSKYLÄ) Viranomaiset ovat jälleen saaneet käsiteltäväkseen kokonaisen vyöryn valituksia sopimattomana pidetystä tienvarsimainonnasta. Sekä yhdistyksiltä, että yksityishenkilöiltä tulleissa valituksissa paheksutaan keskusrikospoliisin mukaan ennen kaikkea lastenkin silmille ponnahtavaa peittelemätöntä seksuaalisuutta.
”Kyllä nämä aika rajua kamaa osa on. Esimerkiksi vaikka nyt Tarja Halosen kasvokuva yhdistettynä tekstiin `koko kansan presidentti` ei voi olla tiettyjä voimakkaita mielleyhtymiä herättämättä. Siihen viereen kun vielä lyödään Timo Soini ja teksti `oikea mies presidentiksi`, niin kyllähän siinä jo munaskut viheltää ja lapset ihmettelee” kuvaa tilannetta rikoskomisario Mauri Erotiikka.

Yhä rajumpaa
mainontaa

Poliittisen mainonnan tutkija Ernst Hochin mukaan vaalimainonta kulkeekin yhä peittelemättömämpään suuntaan. Enää eivät riitä esimerkiksi presidentti Martti Ahtisaaren käyttämä kuuluisaksi tullut mainoslause ”hot xxx girl on girl action!!!” tai ei-presidentti Esko Ahon ”Isäntä Kontio-saappaissa odottaa hikisiä ehdotuksia”.
”Kyllä ylilyöntejäkin on pelättävissä. Esimerkiksi Sauli Niinistön slogani ´Etsitään kansaa perseeseen pantavaksi´ liikkuu jo siinä aika hyvän maun rajoilla” pohtii Jyväskylän yliopiston tutkija Hoch.
Matti Vanhasesta nyt ei kehtaa edes puhua” hän jatkaa.
Kuntaliiton mukaan presidentinvaalissa on ehdolla myös Vihreiden, Kristillisdemokraattien ja RKP:n edustaja ja vielä se yksi professori.

7 vastausta aiheeseen “Ulkomainonnasta jälleen valitusten vyöry”

Sopupeliäkö? Aiemmin tänään päivällä Sauli Niinistön pahvikuva ja Tarja Halosen vaalijuliste notkuivat kahvilla Helsingin kauppatorilla. Vanhasen viirien humina tuulessa esti kuulemasta keskustelua tarkemmin, mikä on sääli, sillä Niinistön pahvikuvasta on kampanjan edetessä kehittynyt huomattavasti älyllisempi keskustelija kuin mitä esittämänsä henkilö on. Tiiviin mutta sopuisan kahvistelutuokion jälkeen mustapukuiset miehet saattelivat Halosen julisteen virka-autoon ja Niiinistön pahvikuva lähti rullaluistelemaan Katajanokan suuntaan. Myöhemmät havainnot kuvatusten liikkeistä pyydetään ilmoittamaan asiaankuuluville tahoille. Sorin poliisi ei kuitenkaan tutki asiaa, mikä ystävällisenä kutsuna ilmoitetaan.

Miksei enää arvosteta näitä vanhoja perinteisiä ja hyviä vaalimainoksia? Ihan riittäis naamakuva ja lyhyt kuvateksti: ”Timo Soini, hieno mies – niin hieno mies että sitä pitäis laittaa perseeseen.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Bamin maanjäristyksen uhreja ei muisteltu Euroopassa

(SLUSSEN) Euroopan valtioissakaan ei hiljennytty tapaninpäivänä muistelemaan Bamin kaupungin maanjäristyksen kaksivuotispäivää. Järistys tuhosi kulttuurihistoriallisesti korvaamattoman kaupungin Iranissa vuonna 2003 ja...

Close