Kategoriat
Ulkomaat

Bamin maanjäristyksen uhreja ei muisteltu Euroopassa

(SLUSSEN) Euroopan valtioissakaan ei hiljennytty tapaninpäivänä muistelemaan Bamin kaupungin maanjäristyksen kaksivuotispäivää. Järistys tuhosi kulttuurihistoriallisesti korvaamattoman kaupungin Iranissa vuonna 2003 ja tappoi noin 45 000 ihmistä.
Myös Suomessa ei järjestetty muistotilaisuutta. Iraniin ei ole virrannut runsaasti osanottoviestejä eikä alueella ole vieraillut suuria määriä toimittajia raportoimassa katastrofin jälkipuinnista ja paikallisten selviämisestä. Maanjäristysuutisoinnista ei lisäksi jaettu journalistipalkintoja tv-toimittajille.
”Wham Bam Thank You M’am”, vastasi keravalainen Noddy Holder katugallupiin. Lisäksi vastaukset ”Mitä vittua?” sekä ”Hei H&M:ssä alkoi justiin ale” olivat varsin suosittuja.

8 vastausta aiheeseen “Bamin maanjäristyksen uhreja ei muisteltu Euroopassa”

No eihän siellä kuollut suomalaisia, tai muuten tärkeitä ihmisiä, joten miksi vaivautua?

Yks’ vitun hailee missä se on, ne ovat kuitenkin vain rättipäitä ja neekereitä siellä. Thaimaalaiset (tytöt ja pojat) ovat paljon sympaattisempia.
Pietarissa ei ole onneksi vaaraa tsunamista, mutta kun siellä on niin pirun kylmä tähän aikaan vuodesta.
”I don’t want to play, I just want to bam on the drum all day!”
nimim. ”liikuttunut suomalainen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Halvan kiinalaisen kopiojoulukalenterin 25. luukku

ledhen viro- ja joulukalenterista aukeaa: Ye Zheyun, pääomasijoittaja, entinen jalkapallomesenaatti. Tulot, olinpaikka tuntemattomat. Kiinalainen juttu! Onnellista joulunodotusaikaa!

Close