Kategoriat
Politiikka

SDP:n kannatus vast´ikään haastateltujen kahden tuhannen joukossa hieman vähäisempää, kuin viime kuussa haastateltujen kahden tuhannen

(HELSINKI) SDP ja Keskusta ovat saattaneet menettää kannatustaan jonkin verran marraskuussa. Tämä käy ilmi Yleisradion Taloustutkimuksella teettämästä tutkimuksesta. Tutkimuksen mukaan Vasemmistoliiton ja Vihreiden kannatus puolestaan on saattanut nousta hieman.
Suurin muutos saattoi tapahtua Sosiaalidemokraattien kannatuksessa, joka laski kenties puolitoista prosenttiyksikköä. Tutkimuksen virhemarginaali on kaksi prosenttiyksikköä.

Ka suattaaha
tuo ollakkiij

Tulosten julkistaminen on tiettävästi herätellyt puoluekenttää.
”Saatamme joutua toimiin uusien tutkimustulosten valossa. Emme kuitenkaan luultavasti ole vielä huolissamme” kommentoi erään arvion mukaan tuloksia tuoreeltaan puoluejohtaja Eero Heinäluoma.
Asiantuntijoiden mukaan on turhaa spekuloida tutkimustuloksen mahdollisilla vaikutuksilla presidentinvaalien tulokseen. Arvion virhemarginaali on parisenkymmentä prosenttia.

10 vastausta aiheeseen “SDP:n kannatus vast´ikään haastateltujen kahden tuhannen joukossa hieman vähäisempää, kuin viime kuussa haastateltujen kahden tuhannen”

”Kyllä parhaat tutkimustulokset saadaan aina Taloustutkimukselta ja TNS-Gallupilta”, kommentoi asiaa Paskojen Markkinaselvitysten esimies, jonka mielestä parhaat ”tutkimus”tulokset saadaan aina Talous”tutkimukselta” tai TNS-Gallupilta.

SDP:n kannatus on laskenut 100%.
tänään julkaistun gallupin mukaan SDP:n kannatus on laskenut aikaisemmasta 100%:sta nollaan. ”miä olen enemmänkin keskustan miehiä” arvioi ainoa galluppiin osallistunut henkilö.

(Puhtipidas)”Eikä tilattu 1000tta Pihtiputaan mummoa paikalle. Niitä oli enintään 500″, sanoo Sallikki Kyyri suohaudastaan.

(Kirjoita Jokupaikannimi tähän) lisää tähän wannabe-fiksunhauska kommentti, sanoo (insert henkilön nimi tähän).

Yrittää saa ja pitää. Suomalaiset ovat niin laiskoja yrittämään. Tai ei ehkä laiskoja, mutta riskiä ei ole kovin moni valmis ottamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Toinen luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Pekka Päätiläinen, Fortumin johtaja, ansiotulot 2004 n. 1 500 000 e, vero% 52 Huomenna uusi,...

Close