Kategoriat
Kotimaa

Rintojen pienennysleikkaukset hämmentävät miehiä

(MIEHIKKÄLÄ) Naisten uusin trendi, rintojen pienennysleikkaukset, on aiheuttanut suurta hämmästystä suomalaisten miesten keskuudessa. Useimmat miehet eivät aikuisviihdelehtien teettämän tutkimuksen mukaan käsitä lainkaan, miksi isorintaiset naiset vapaaehtoisesti leikkauttavat seksifantasiapovensa käytännöllisempiin kokoihin.

”Ei kai kukaan mieskään käy pienentämässä penistään. Siksi on hyvin outoa, että naiset pienentävät rintojaan”
, esittää Helsingin yliopiston sukupuolikulttuurin dosentti Jorma Miehyys ontuvan analogiansa.
Miehyyden mukaan on väärin, että media on aluksi opettanut miehet palvomaan ja ihannoimaan suuria rintoja, minkä jälkeen suuria rintoja ei enää suosita. Jatkaen huojuvia vertauksiaan hän rinnastaa rintojen pienennystrendin lelun viemiseen lapselta.
”Suurella osalla naisista on jo epäeroottisen tukeva takamus. Nyt viedään vielä se ainut ilo eli isot rinnat. Ei taida tulla onnellista joulua tästäkään”, Miehyys sanoo.
Myös suomalainen miesliike ry:n puheenjohtaja Veli Pikkuli tuomitsee rintojen pienennysleikkaukset.
”Tämä kyllä vaikuttaa naisten suunniteltulta iskulta miehiä kohtaan. Aluksi kielletään seksi, sitten nännit, ja nyt isot rinnat.”
Suomalainen miesliike suunnittelee jo kostoa: ainakin kolme perusheteroa on jo tilannut ajan peniksen lyhennys- ja kavennusleikkaukseen.

7 vastausta aiheeseen “Rintojen pienennysleikkaukset hämmentävät miehiä”

Ei kommentteja. Ei sitten minkäänlaisia. Tämä ei siis ole kommentti; en kommentoi mitään sillä, että en kommentoi.

Minullakin peniksen suuri koko aiheuttaa selkä-, niska- ja hartiavaivoja. Suuri massa vaatii kantajaltaan paljon. Vaadinkin, että Kela korvaa terveyssyistä tehtävät peniksen pienennysleikkaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
15. luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Juha Laaksonen, Fortumin talousjohtaja, ansiotulot 2004 n. 2 400 000 e, vero% 54 Huomenna uusi,...

Close