Kategoriat
Urheilu

Marion Jones vaihtoi taas tukkuliikettä

(BALCO) Amerikkalainen pikajuoksijatähti Marion Jones vaihtaa tavarantoimittajaansa, kertoi juoksijan tiedottaja torstaina. Ilmoituksen mukaan Jones purkaa muutaman vuoden voimassa olleen sopimuksensa Tim Montgomeryn kanssa, ja etsii nyt uutta tukkuliikettä yhteistyökumppanikseen.
”Ratkaisu on tehty täysin urheilullisin perustein. Kilpailutilanne on kiristynyt, eikä edellinen toimittaja pystynyt enää pysymään mukana tuotekehityksessä”, kommentoi PR-vastaava Rehellinen Karpaasi.
Ennen Montgomerya Jonesin tavarantoimittajana toimi CJ Hunter. Uuden yhteistyötahon nimestä ei ole vielä tietoa, mutta julkisuudessa on huhuttu mm. Ville Vakkurin, Kari-Pekka Kyrön ja Norjan hiihtomaajoukkueen nimillä.
Lehden saamien tietojen mukaan Jones on lisäksi nähty moottoripyöräajelulla kreikkalaiselta näyttäneen urheilijanuorukaisen kanssa.

4 vastausta aiheeseen “Marion Jones vaihtoi taas tukkuliikettä”

Arvatkaa monelta Nalle Luppakorva menee nukkumaan? Se kelloonaika näkyy siinä Nalle Luppakorvan kämpän seinällä kun se menee nukkumaan. Vastaukset huomenna 16.12. klo 17 mennessä. Voittajille ilmoitetaan.

Marion Jonesin huhutaan irtisanoneen jalkansa taloudellisista ja tuotannollisista syistä. Urheilijatähden tiedottaja kertoo tämän mahdollisesti harkitsevan joidenkin liikuntaelinpalveluiden ulkoistamista. Alustavia neuvotteluita on käyty muun muassa Engel Palvelut Oy:n ja Suomen Gummitehtaan kanssa.

Kiinalaisen lääketehtaan edustaja Aim Do Ping on solminut Marion Jonesin kanssa sopimuksen. Tavaran toimittava kuriiri on ollut tiettävästi aikaisemmin talkkarina jossain kylmässä pohjolassa. Lääketehtaan tuotteita ei ole aikaisemmin kokeiltu Kiinan ulkopuolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Rintojen pienennysleikkaukset hämmentävät miehiä

(MIEHIKKÄLÄ) Naisten uusin trendi, rintojen pienennysleikkaukset, on aiheuttanut suurta hämmästystä suomalaisten miesten keskuudessa. Useimmat miehet eivät aikuisviihdelehtien teettämän tutkimuksen mukaan...

Close