Kategoriat
Seksivau

15. luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa:
Juha Laaksonen, Fortumin talousjohtaja, ansiotulot 2004 n. 2 400 000 e, vero% 54
Huomenna uusi, jännittävä luukku! Hyvää joulunodotusta!

2 vastausta aiheeseen “15. luukku”

Kaupan banaanit boikottiin! Kauppa myy banaaneja vaan tehdäkseen voittoa. Välttäkää ostamasta kaupan banaaneja, sillä kauppa hyötyy siitä ostoksesta. Samoin on kaupan kahvin kanssa. Jokaisesta ostamastasi kahvipaketista kauppa käärii osansa taskuihinsa kuluttajan sitä ymmärtämättä. Siispä: Kaupan banaanit ja kahvi boikottiin!!! Älkääkä äänestäkö niitä presidenttiehdokkaita, jotka tarjoavata vaalitilaisuuksissaan kaupan kahvia. Muutenkin kauppojen hyllyillä on ollut viime aikoina aivan liian paljon kaupan tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
14. luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Ilkka Rantasalo, Engel-yhtymän entinen toimitusjohtaja, ansiotulot 2004 n. 1 900 000 e, vero% 46 Huomenna...

Close