Kategoriat
Sähkeet

Onttoja ja latteita fraaseja sisältäviä sähkeitä itsenäisyyspäiväksi

Isät, veljet verellään – Itsenäinen Suomi ei ole itsestäänselvyys, vaan Suomen itsemääräämisoikeus on kalliilla hinnalla ostettu. Siitä olemme ikuisessa kunniavelassa. Nykynuoret eivät osaa hiihtääkään, ihme hinttarit. Talvisodan henki. Pyyteettömyys. Suuret teot. Siniristilippu.
Koti ja uskonto – Suomalaisuus on suuri ylpeydenaihe. Vaikka joskus tekisi mieli vähän valittaakin, niin tämä maa on meidän omamme, eikä sitä kukaan meiltä ota pois. Paitsi kruununvouti ja venäläinen, jos sattuu tahtomaan.
Ylpeys ja ennakkoluulo – Ja luojan kiitos olemme kaikki valkoisia kristittyjä, ainakin kaikki ne, joilla on jotain väliä, ja jotka saavat vapaudenristejä.

7 vastausta aiheeseen “Onttoja ja latteita fraaseja sisältäviä sähkeitä itsenäisyyspäiväksi”

Ruotsissa on kaikki, itsenäisyyskin, annorlunda: ”Ruotsin valtiopäivät päätti keskiviikkona vahvistaa ruotsin kielen asemaa nimeämällä sen maan pääkieleksi. Päätös syntyi äänin 147-145.”

USA päätti torstaina nimetä maan pääkielen USA:n kieleksi. Entinen nimitys ”englannin kieli” ei senaatin mukaan ollut ”riittävän patrioottinen”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuudes luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Esa Leimi, yrittäjä, ansiotulot 2004 n. 1 500 000 e, vero% 43 Huomenna uusi, jännittävä...

Close